Ilveksen toiminta

Monissa tapahtumissa on vahvasti mukana kylien asukkaiden sosiaalinen kanssakäyminen. Kuva: Hannu Lindberg

Urheilu- ja liikuntaseura Mäntsälän Ilveksen toiminta keskittyy monipuoliseen harraste- ja terveysliikuntaan. Harrastettavia lajeja ovat mm. yleisurheilu, jalkapallo, sähly, koripallo, sulkapallo ja kahvakuula. Kilpailutoimintaa on mm. lasten yleisurheilussa.

Ilveksen lasten liikuntakerho kokoaa pohjoisten kylien lapset yhteen kerran viikossa. Liikuntakerholla on suuri merkitys niin lasten liikunnallisen mielenkiinnon herättäjänä, kuin sosiaalisen kanssakäymisen opettajana.

Ilveksen toimintaa ovat myös erilaiset teemapäivät ja -tapahtumat, joissa tutustutaan erilaisiin lajeihin ja liikuntamuotoihin. Tapahtumat ovat hyvä keino saada kylien asukkaat tutustumaan toisiinsa mielekkään tekemisen merkeissä.

Ilves ylläpitää pohjoisten kylien alueella hiihtolatuja talvisin. Latuja on mm. Hunttijärvellä, Sahajärvellä, Saaren valaistulla pururadalla ja kylien sänkipelloilla kulloistenkin lumiolosuhteiden mukaan.

 

Ilveksellä ei ole vakuutuksia toiminnassa mukana oleville, joten huolehdithan mahdollisesti tarvitsemasi vakuutukset itse.