Yleisurheilu

Yhteystiedot:   yleisurheilu @ mantsalanurheilijat.fi

 


 

 

YU -KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET  25.10.2018 KLO 18:00 ALKAEN HIRVIHAARAN KUNTOMAJALLA!

 

Olet lämpimästi tervetullut yleisurheilujaoston kauden päättäjäisiin! Aluksi haluamme palkita vuoden aikana eri tavoin menestyneitä urheilijoitamme, jonka jälkeen ohjelma jatkuu juhlavasti Mäntsälän mestaruuskisojen sekä Mäntsälän mestaruusmaastojen palkintojenjaoilla.

 

Tarjolla on pientä suolaista syötävää sekä tietenkin täytekakkua!

 

Illan ohjelma jatkuu vapaalla jutustelulla ja yhdessäololla sekä kuntomajan sauna on myös lämpimänä joten pyyhkeitä mukaan ja löylyn lämpöön! Ilmoittauduthan 22.10.2018 mennessä saapuvan henkilömäärän, niin tiedämme kuinka suuren kakun leivomme.

 

Voit ilmoittautua Nimenhuudon tai alla olevan lomakkeen kautta.

 

Tervetuloa!

 


 


Moniksen Talvitreenien ilmoittautuminen on avattu!

Ilmoittaudu nopeasti ja varmista ryhmiin pääsysi.

Lisätietoja Moniksen Talvitreenit -sivulta.


 


Mäntsälän yu -mestaruuskisojen sekä maastojuoksujen tulokset sekä kuvia julkaistu. Löytyvät Kilpailut -sivun alta sekä tulokset löytyvät myös Tuloksia -sivun alta.


 

Kesän iloiset yleisurheilukoululaiset diplomeineen ohjaajien kera.

 


 

Ea Vuori juoksi uuden piiriennätyksen T13 1000m:llä.

 

Mäntsälän Urheilijoiden Ea Vuori juoksi sunnuntaina 26.8 Paavo Nurmen Stadionilla Turussa T13 sarjassa uuden hienon 1000m ennätyksensä 3.05,22. Ean entinen ennätys oli kesäkuun lopulta 3.12,32.  Ean juoksema aika on uusi Uudenmaan piirin T13 1000m piiriennätys ja tämän kauden tilastossa T13 sarjan 2. tulos. Edellinen piiriennätys oli 9. vuoden takaa Hyvinkään Seudun Urheilijoiden Sanna Salmen nimissä 3.05,29.

Kilpailun kakkoseksi tuli Espoon Tapioiden Selene Rossi myöskin ennätyksellään 3.07,55. Selene Rossi lähti alusta alkaen pitämään kovaa vauhtia Ea kintereillään, 250 m ennen maalia Rossi sai jo parin metrin etumatkan, mutta Ean onnistui kuroa ero kiinni ennen loppusuoraa ja juosta ohi 100m ennen maalia ja näin ollen saapua maaliin voittajana 2,3 s. erolla Seleneen. Kaksikko oli ylivoimainen, kilpailun kolmannen aika oli 3.23,14.

 


 

Hippo -kisojen tulokset julkaistu! Löydät ne Tuloksia -sivuilta sekä Hippo -sivulta.

 

 


 

Einarin Tonnin tulokset julkaistu Einarin Tonni -sivuilla sekä Tuloksia -sivuilla.

Kuvia:  Lisää kuvia Mäntsälän Urheilijat Yleisurheilu Facebook -sivuilla.

 

 


 

PERNIÖN SM -MAASTOISSA MU:n YLEISURHEILIJOILLA LOISTAVAT SAAVUTUKSET!!

T12 -sarjassa Marianne Salmi hopeaa, T13 Ea Vuori kuudes, P15 Tuomas Ruuskanen 8. ja M22 Tuomas Heikkilä 10.

 

Lue lisää:

Vas. Marianne ja Ea.

 


 

Katuviestin tulokset löytyvät Tuloksia -sivulta. Ja juttu uudelta Katuviesti -sivulta! joka löytyy Kilpailut -osion alta.

Upea joukko osallistui Katuviestiin 9.5.2018.

Menestys jatkui pm -maastojuoksuissa Keravalla. MU:n yleisurheilijoille neljä mitalia! Lue lisää.

 


 

Osa MU:n yleisurheilijoista yhteiskuvassa.

 

 

 


Uudyn pm -junnuhalleista 7 mitalia!

Mu:n nuoret yleisurheilijat tekivät loistavia suorituksia Uudenmaan piirin junnuhalleissa. 10 urheilijaa 14:sta kilpaili ensimmäistä vuottaan ko. sarjassa ja heistä peräti kolme ylsi mitaleille. Hienoa oli myös se, että kaikki jotka olivat  ilmoittautuneet, olivat myös Liikuntamyllyssä kilpailemassa. Kiitos kaikille urheilijoille hienoista suorituksistanne, ja te, jotka ette nyt kärkikolmikkoon yltäneet, teidän vuoronne tulee kyllä. Kiitos vanhemmille, jotka kuskaatte ja kannustatte lapsianne tämän hienon lajin parissa. Iso kiitos valmentajille ja ohjaajille, jotka teette arvokasta työtä lasten ja nuorten parissa talkootyönä! Upeista tuloksista näkee, ettei työnne ole mennyt hukkaan! Lue lisää kisatunnelmista täältä.

Yu -kausi on vasta alussa ja monta hienoa hetkeä odottaa myös kaudella 2018. Tervetuloa mukaan kaikki uudet yleisurheilusta kiinnostuneet lapset, nuoret sekä vanhemmat unohtamatta aikuisurheilijoita. Lisätietoja yu -toiminnasta voi kysyä yleisurheilu @ mantsalanurheilijat.fi

Nettisivuiltamme ja Mäntsälän Urheilijat Yleisurheilu Facebook -sivuilta löydät ajankohtaista tietoa toiminnastamme.

 

 


LISENSSIASIAA: Tarkistakaa oletteko maksaneet talvikauden maksun lapsellenne, jotta heillä on lisenssi voimassa kilpailukauden alkaessa. Kilparyhmän ja Aikuisurheilijoiden osalta asia on kunnossa. Lisätietoja: yleisurheilu @ mantsalanurheilijat.fi