Futuurikerho

Futuurikerho on liikuntakerho lapsille, joilla on liikunnallisessa toiminnassa haasteita tai jotka tarvitsevat erityistä tukea liikkumiseen. Aiemmin Futuurikerho on ollut Mäntsälän NMKY:n ja Mäntsälän MLL:n paikallisyhdistyksen yhdessä järjestämä liikuntakerho, johon Mäntsälän kunta on tarjonnut harjoitustilan Myllymäen koululta.

 

Syksystä 2018 alkaen Futuurikerhon koordinointi ja ohjausvastuu siirtyy Mäntsälän Urheilijoille. Edelleen Mäntsälän kunta tarjoaa harjoitustilan Myllymäen koululta.

 

Futuurikerho aloittaa toimintansa perjantaina 31.8.2018 klo 17.30 Myllymäen koulun salissa. Harjoitusvuoro on klo 17.30 - 19.00, harjoitusaika on noin 60 minuuttia/kerta.

 

Kerho on suunnattu n. 5 - 12 -vuotiaille lapsille. Ikäjako on viitteellinen, ota yhteyttä Pirjoon tiedustellaksesi kerhosta lisää.

 

Kerhoon ilmoittaudutaan etukäteen ja kerho on maksullinen; syksy 2018 ja kevätkausi 2019 on yhteensä 60€. Hintaan sisältyy ammattitaitoiset ohjaajat, kausiohjelma sekä vakuutus. Kerho toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 29.8.2018.

 

Yhteyshenkilönä Pirjo Keltti, puh. 040 7196605.

 

Ilmoittaudu kerhoon alla olevalla lomakkeella!

 

Mäntsälän kunta tukee Futuurikerhoa

Haluatko liittyä MU jäseneksi, katso lisätietoja!

Futuurikerhon toimintaa tukevat Mäntsälän NMKY ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto Mäntsälän paikallisyhdistys

Futuurikerho mainos

PDF-tiedostoFututuurikerho mainos pdf.pdf (93 kB)