Omatoimikuntorastien kartat

Omatoimikuntorastien ohjeet

Vaikka rajoitukset mahdollistavat jo kuntorastien pidon, jätetään rastiliput mahdollisuuksien mukaan metsään vielä itse tapahtuman jälkeen. Kuntosuunnistuskalenterista löydät kunkin tapahtuman kohdalta tiedon tapahtuman jatkumisesta omatoimirastein, ja kartat tulevat tälle sivulle.

Omatoimirastit ovat alle 18-vuotiaille sekä jaostolaisille ilmaisia. Aikuisten omatoimikarttamaksu on 5€ kerralta, ja osallistuja maksaa karttamaksun Mäntsälän Urheilijoiden tilille FI42 5282 0120 0303 31. Käytä viitettä 106304011. Myös sähköisten liikuntaetujen (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak) käyttö onnistuu.

(Jos kartta ei tulostu oikein, kokeile seuraavaa ohjeistusta: Valitse selaimeksi jokin muu kuin Firefox. Tarkista myös, että koneessasi on Adobe Acrobat Reader. Klikkaa radan nimeä hiiren oikealla puoliskolla ja valitse "Tallenna kohde nimellä". Avaa sitten tallennettu kartta ja tulosta.)

 

Yötreeniä tarjolla omatoimisesti

SM-yötä ajatellen ylimääräinen yötreeni vain MU:n, Hyvinkään Rastin ja Järvenpään Palon jäsenille Kellokosken Porakallion maastossa. Harjoitus on seuralaisille ilmainen. Ratamestarina toimii Markku Ijas, HyRa.

Perusinfo:

* Radan pituus 3,9 km, kartan mittakaava 1:7500
* Parkkipaikkana Kellokosken Ohkolan sairaalan P-alue, osoite Kaarikuja 1, Mäntsälä. Parkkipaikalta ei opastusta K-pisteelle, jonne matkaa pari sataa metriä pysäköinnistä, mutta kartan avulla löytää perille.
* Rasteja 10 kpl, joista yksi erikoiskohteessa, joka merkitty x -merkillä. Rastipiste on romuauto.
* Rasteilla valkoinen tai punavalkoinen muovinauha. Nykysääntöjen mukaisesti rasteilla ei ole heijastimia.
* Koska alueella liikkuu valoisaan aikaan paljon marjastajia sekä ulkoilijoita koiran kanssa ja ilman, toivomme että maastoon mentäisiin todellakin vain pimeän aikana, mielellään klo 21 jälkeen.
* MU-laiset saavat tilata kartan pdf:nä sähköpostilla Saarisen Heikiltä, heikkio.saarinen (at) msoynet.com.

Ratamestarin huomioita!

- Maasto on todella polkurikasta, kaikkia polkuja ei ole merkitty karttaan ja jotkut karttaan merkityt polut ovat jo kasvaneet umpeen.
- Kiviä on maastossa runsaasti ja havaintojeni perusteella 1 m tai sen alle on jätetty pois - olkaa tarkkoina muutamilla alueilla.
- Osassa maastoa myös uusia harvennuksia, joita ei kartassa.