Liikuntakerho

Syksyllä 2023 liikuntakerhon tilalla tiistaisin klo 17.30-19.30 järjestetään uusi perhevuoro.

Vuorolla ollaan omien vanhempien vastuulla ja ohjauksessa. Ikärajaa ei ole, mutta touhutaan pienemmät huomioiden. Vuorolla ei ole ohjattua toimintaa. Vilkas ei ole vakuuttanut vuorolla kävijöitä.

Vähäisten ilmoittautumisten vuoksi liikuntakerhoa ei järjestetä syksyllä 2023

------------------------------------------------

Nummisten Vilkas järjestää lapsille liikuntakerhon vapaaehtoisten ja sitoutuneiden ohjaajien ohjaamana ennakkoon ilmoittautuneille lapsille.

Vuonna 2022-23 lasten liikuntakerho ennakkoon ilmoittautuneille tiistaisin alkaen 6.9.22 Liikuntakerhon kokoontumispaikkana on Nummisten koulu (Ojankulmantie 24, Numminen).

Vuosina 2018-2016 syntyneiden lasten ykkösryhmä kokoontuu klo 17.30-18.30 ja vuosina 2016-2014 syntyneiden kakkosryhmä klo 18.30-19.30. Liikuntakerhon maksu on 30 euroa + seuran jäsenmaksu, sisältäen tapaturmavakuutuksen.

 

Liikuntakerhossa on paikalla vähintään kaksi ohjaajaa per ryhmä.

Ohjelmassa on sekä ulko- että sisäliikuntaa. Liukastumisten ehkäisemiseksi sisäliikunnassa tulee olla tossut tai paljain jaloin. Ulkoliikunta on säävarauksella. Jos ulkokerralla on pakkasta yli -15c tai muuten on poikkeuksellisen huono keli, olemme sisällä.

Varusteet

Hiihto ja luistelu pidetään kelien ja lumitilanteen mukaan, joten niiden paikkaa voidaan joutua vaihtamaan ohjelmassa. Hiihtokerrat pidetään mahdollisesti Hirvihaaran hiihtokeskuksella. Mahdollisista muutoksista pyrimme ilmoittamaan etukäteen tekstiviestillä sekä verkossa.

  • Omat sukset ja luistimet + kypärä mukaan.
  • Pyöräily- ja potkuttelu kerralla pyörät + kypärät mukaan!
  • Mäenlaskuun liukuri tai pulkka.
  • Sählykerroilla kerholaisille sisäpelikengät tai vaalea pohjaiset puhtaat kengät mukaan. Omat suojalasit ja sählymailan voi halutessaan tuoda (ei pakollinen).
  • Ulkoliikuntakerroille heijastinliivi päälle!
  • SÄÄNMUKAINEN VARUSTUS!
  • Lapsi luovutetaan ohjaajalle ja noudetaan ohjaajalta.
  • Huomioithan Nummisten koulun pysäköintipaikat lasten turvallisuuden vuoksi.
  • Tullaan kerhoon terveinä.

Pidämme tunnin aikana juomataukoja vähintään kerran, oma nimikoitu juomapullo mukaan.Lapset saavat tarrapassit, joihin saa läsnä ollessaan osallistumistarran.

Liikuntakerhon säännöt

Ensimmäisellä kokoontumiskerralla laadimme yhdessä lasten kanssa liikuntakerhon säännöt. Näin toivotaan lasten sitoutuvan paremmin yhteisiin pelisääntöihin.

Nummisten Vilkas on vakuuttanut tapaturman varalle liikuntakerhoon osallistuvat lapset vakuutusyhtiö Fenniassa. Vahinkotapauksissa tämä on pääsääntöisesti ensisijainen vakuutus. Tarkemmat vakuutusehdot saa tarvittaessa seuran puheenjohtaja Tarja Torvastilta.

Poissaoloista tulee ilmoittaa ohjaajille, Nummisten Vilkkaan sähköpostiin tarja.torvasti@gmail.com tai alla olevaan puh. numeroon. 
Tiedustelut ja pitkien poissaolojen ilmoitukset puh. 040-5467867/Tarja Torvasti