Toimitsijat

VAPAAEHTOISET TOIMITSIJAT KILPAILUIDEN TAUSTAVOIMANA

 

Urheilukilpailuiden ja -tapahtumien järjestämisessä vapaaehtoisten toimitsijoiden rooli on merkittävä. Vapaaehtoisia tarvitaan kilpailuiden ennakkovalmisteluissa, kilpailukeskuksen rakentamisessa, kilpailun aikana sekä kilpailukeskuksen purussa monissa erilaisissa tärkeissä tehtävissä.

Erilaisia isompia ja pienempiä pestejä löytyy esimerkiksi latujen kunnostuksesta, kilpailukeskuksen rakentamisesta/purusta, latuvalvonnasta, ensiavusta, liikenteenohjauksesta, infopisteeltä, kilpailutoimistosta, kahviosta, ajanotosta, lähdöstä ja maalista.

Toimitsijarinkiin pääsee mukaan ottamalla yhteyttä jaoston puheenjohtajaan / kilpailunjohtajaan Nilla Ahteeseen - 0400 46 06 91. Nilla koordinoi ja informoi toimitsijoita puhelimitse sekä MU:n hiihtojaoston toimitsijoiden Nimenhuuto-ryhmässä "MU hiihtojaosto"

Toimitsijatehtäviin eri tapahtumissa voi osallistua omien mahdollisuuksien mukaan ilmoittautumalla joko osaan kilpailuista tai vaikka kaikkiin. Myös toivepesteistä saa kertoa mielipiteensä. Aiempaa kokemusta hiihdosta tai toimitsijatehtävistä ei vaadita, sillä jokaiselle löytyy sopiva paikka ja tehtäviin perehdytetään. Ringissä on jo monia kokeneita toimitsijoita, joten apua saa tarvittaessa kysymällä. Myös nuoremmille apulaisille on tarvetta esimerkiksi vikkelinä lähetteinä. Positiivinen asenne ja halu olla rakentamassa kivoja tapahtumia on kaikkein tärkeintä.

OHJEITA KILPAILUTOIMITSIJOILLE KILPAILUPÄIVINÄ

  • Ole ajoissa paikalla, huomioi kilpailunjohtajan antama aika.
  • Kilpailupaikalle saapuessasi ilmoittaudu kilpailukansliaan sisälle
  • Saat toimitsijaliivin ja nimikyltin sekä ohjeet päivän tehtäviin (kilpailunjohtajan info)
  • Ole aktiivinen, auttavainen ja huolellinen päivän aikana toimessasi.
  • Tee parhaasi, mutta turhia paineita ei kannata ottaa.
  • Muista nauttia juotavaa ja syötävää erityisesti pidempien kilpailupäivien aikana.
  • Myös lämmin vaatetus on tärkeä.
  • Kilpailujen loputtua osallistu loppujärjestelyihin ja palauta toimitsijakyltti ja -liivi toimistoon.
  • Muista kysyä, jos kysyttävää tulee. Esimerkiksi kilpailunjohtaja, kilpailusihteeri tai oman vastuualueen vastaava osaavat auttaa ja neuvoa monessa asiassa.
  • Muista, että edustat kilpailuissa koko MU:ta.

Uudet toimitsijat rohkeasti mukaan. Ota yhteyttä esim. laittamalla viestiä jaoston puheenjohtajalle/kilpailunjohtajalle Nillalle 0400 46 06 91, sähköpostitse hiihto[at]mantsalanurheilijat.fi tai nykäisemällä hihasta jossakin tapahtumassamme