Ajankohtaista

HUOM! Kauden päätöstilaisuus on siirretty päällekkäisyyksien vuoksi. Uusi aika on 16.5. klo 18.00

Hiihtokauden päätöstilaisuus torstaina 16.5. klo 18.00 Mäntsälän Suuralavalla
 

Tilaisuudessa jaetaan Mäntsälän Mestaruushiihtojen palkinnot sekä palkitaan kauden aikana menestyneitä ja nautitaan tuttuun tapaan kakkukahvit.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, jotta osaamme varautua tarjottavien määrässä. Ilmoittautua voit alla olevalla lomakkeella.

Kaikki kuluneella kaudella hiihdon hyväksi työtä tehneet, hiihtotapahtumissa mukana olleet, hiihtoa tukeneet ja hiihtoa harrastavat perheineen ovat tervetulleita juhlistamaan kanssamme tämän kauden päätöstä.

TERVETULOA!

Ilmoittautuminen päättyy 10.5.

Ilmoittautuminen hiihtokauden 2018 - 2019 päättäjäisiin

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Palautetta hiihtojaoston toiminnasta kaudella 2018 - 2019

Kerro vapaasti palautetta toiminnastamme, esim. kilpailuista, hiihtokoulusta, viestinnästä yms.

Kehuja, kehitettävää, ideoita?

Mikäli haluat, että vastaamme palautteeseesi, kirjoita sähköpostiosoitteesi.

Voit jättää palautteen myös anonyyminä.

Kuva: Antti Luoto
Kuva: Antti Luoto
Kuva: Antti Luoto
Kuva: Antti Luoto

Hiihdon Kilparyhmä haki hiihtotuntumaa Vuokatista jo marraskuussa

 

Hiihdon kilparyhmä leireile marraskuun puolivälissä Vuokatissa. Tavoitteena oli hakea hiihtotuntumaa ja saada uutta oppia hiihdon tekniikkaan liittyen. Molemmissa tavoitteissa onnistuttiin, ja leiriltä tarttui mukaan paljon uusia oivalluksia hiihdon tekniikasta ja hiihdettyjä kilometrejäkin karttui mukavasti. 

Eikä leirin jälkeen mennyt kauaa, kun ilmat suosivat Etelä-Suomeakin ja ensimmäiset tykkilumiladut saatiin Lahteen, jossa kilparyhmä on käynyt aktiivisesti hiihtämässä. Nyt tilanne on vielä parempi, kun Hirvihaarassakin pääsee hiihtämään ja ensimmäiset hiihtotreenit Hirvihaarassa on jo pidetty onnistuneesti.

Hiihtojaosto kävi tutustumassa Peltosen suksitehtaalla

 

Mäntsälän Kesport järjesti hiihtojaostolle torstaina 25.10 tutustumiskäynnin Peltosen suksitehtaalle. Hiihtäjillä oli ainutlaatuinen tilaisuus tutustua yhteen harvoista suksitehtaista, jossa valmistetaan suksia lasten ensisuksista lähtien aina huipputason kilpasuksiin.

Tilaisuudesta vastasi Asko Lahdelma, joka tutustutti yksityiskohtaisesti hiihtovälineisiin ja uusimpiin voiteisiin. Lisäksi tutustumiseen kuului tehdaskäynti, jossa pääsi konkreettisesti näkemään suksien valmistusprosessin. Vierailu toi uusia ajatuksia ja havaintoja suksiin liittyen.

Hiihtojaosto kiittää Kesportia ja Peltosen suksitehdasta hienosta mahdollisuudesta kurkistaa hiihtovälineiden tuotantoon.

Kuva: Jari Seppälä
Kuva: Jari Seppälä

Muita uutisia

Avoin suksien voiteluinfo/-koulutus 1.2.2018

1.2.2018
Hiihtojaosto järjesti yhteistyössä Kesport Mäntsälän ja Rex-voidevalmistajan kanssa avoimen infon/koulutuksen suksien voitelusta kiinnostuneille Hirvihaaran kuntomajalla.

Hirvihaaraan saatiin ajettua latuja 12.12.2017

12.12.2017
Joulukuun lumimyräkän tuoman lumimäärän ansiosta Hirvihaarassa Kuntomajan puoleiset ladut saatiin pohjattua joulu-tammikuun hiihtolenkkejä varten. Sateiden vuoksi pohja muuttui lopulta ohuemmaksi ja jäisemmäksi, mutta sen jälkeen, kun saatiin lisää luonnonlunta ja säätilojen vaihtelua paremmin kestävää tykkilunta, saatiin ladut jälleen hyvään hiihtokuntoon.