Ajankohtaista

Mäntsälän Mestaruus hiihdot maanantaina 7.3.2022 klo 18.30

sarjahiihtojen yhteydessä.

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Sarjahiihdot

 

Tervetuloa!

 


 

 

Aikuisten hiihtokoulu järjestetään 1.-2.3.2022 

 

Jos olet aloittelija suksilla, tai palaat suksille vuosien tauon jälkeen, suosittelemme lämpimästi osallistumaan aikuisten hihidonohjauskeen.

 

Osallistua voi molempien hiihtotyylien opetukseen tai vain toiseen.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Aikuisten hiihtokoulu

 

 


 

Hippo-hiihdot lauantaina 5.3. klo 11.00

 

Lasten Hippo-hiihdot on koko perheen iloinen hiihtotapahtuma.

 

Sarjat 4v.-14v. Kaikki osallistujat palkitaan.

 

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt ja jälki-ilmoittautuminen on avoinna kisapaikalla klo 10 - 10:30.

 

LÄHTÖAJAT on julkaistu.

 

Tervetuloa hiihtämään!

 


 

Kansallinen Mäntsälä -hiihto/I-aluemestaruus hiihdot 12.2.2022

 

KIITOS KAIKILLE, KISAT SUJUIVAT HYVIN!

 

Tulokset löytyvät täältä 2022

 

Sompis-hiihtokouluun tarvitaan lisää aikuisia! Apuohjaajana toimiminen ei vaadi aiempaa kokemusta, riittää, että pysyt suksilla. Lisätietoja voi kysellä hiihto@manrsalanurheilijat.fi

Kuva: Antti Luoto
Kuva: Antti Luoto
Kuva: Antti Luoto
Kuva: Antti Luoto

Hiihdon Kilparyhmä haki hiihtotuntumaa Vuokatista jo marraskuussa

 

Hiihdon kilparyhmä leireile marraskuun puolivälissä Vuokatissa. Tavoitteena oli hakea hiihtotuntumaa ja saada uutta oppia hiihdon tekniikkaan liittyen. Molemmissa tavoitteissa onnistuttiin, ja leiriltä tarttui mukaan paljon uusia oivalluksia hiihdon tekniikasta ja hiihdettyjä kilometrejäkin karttui mukavasti. 

Eikä leirin jälkeen mennyt kauaa, kun ilmat suosivat Etelä-Suomeakin ja ensimmäiset tykkilumiladut saatiin Lahteen, jossa kilparyhmä on käynyt aktiivisesti hiihtämässä. Nyt tilanne on vielä parempi, kun Hirvihaarassakin pääsee hiihtämään ja ensimmäiset hiihtotreenit Hirvihaarassa on jo pidetty onnistuneesti.

Hiihtojaosto kävi tutustumassa Peltosen suksitehtaalla

 

Mäntsälän Kesport järjesti hiihtojaostolle torstaina 25.10 tutustumiskäynnin Peltosen suksitehtaalle. Hiihtäjillä oli ainutlaatuinen tilaisuus tutustua yhteen harvoista suksitehtaista, jossa valmistetaan suksia lasten ensisuksista lähtien aina huipputason kilpasuksiin.

Tilaisuudesta vastasi Asko Lahdelma, joka tutustutti yksityiskohtaisesti hiihtovälineisiin ja uusimpiin voiteisiin. Lisäksi tutustumiseen kuului tehdaskäynti, jossa pääsi konkreettisesti näkemään suksien valmistusprosessin. Vierailu toi uusia ajatuksia ja havaintoja suksiin liittyen.

Hiihtojaosto kiittää Kesportia ja Peltosen suksitehdasta hienosta mahdollisuudesta kurkistaa hiihtovälineiden tuotantoon.

Kuva: Jari Seppälä
Kuva: Jari Seppälä
Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Muita uutisia

Avoin suksien voiteluinfo/-koulutus 1.2.2018

1.2.2018
Hiihtojaosto järjesti yhteistyössä Kesport Mäntsälän ja Rex-voidevalmistajan kanssa avoimen infon/koulutuksen suksien voitelusta kiinnostuneille Hirvihaaran kuntomajalla.

Hirvihaaraan saatiin ajettua latuja 12.12.2017

12.12.2017
Joulukuun lumimyräkän tuoman lumimäärän ansiosta Hirvihaarassa Kuntomajan puoleiset ladut saatiin pohjattua joulu-tammikuun hiihtolenkkejä varten. Sateiden vuoksi pohja muuttui lopulta ohuemmaksi ja jäisemmäksi, mutta sen jälkeen, kun saatiin lisää luonnonlunta ja säätilojen vaihtelua paremmin kestävää tykkilunta, saatiin ladut jälleen hyvään hiihtokuntoon.