Vapaaehtoistoiminta

Tule mukaan vapaaehtoiseksi edistämään paikallista liikuntaa, urheilua ja hyvinvointia!

 

Mäntsälän Urheilijat ry, kuten moni muukin urheiluseura, nojaa toiminnassaan vahvasti aktiivisiin vapaaehtoistoimijoihin. Kansallisen liikuntatutkimuksen (2010) mukaan suomalaisista 19 - 65 -vuotiaista noin 16 % (536 000) tekee vapaaehtoistyötä organisoidussa liikunnan kansalaistoiminnassa. Samat ihmiset toimivat usein monessa eri rooleissa: huoltajina, valmentajina, seurajohdossa ja monissa muissa tehtävissä. Vapaaehtoistyötä tehdään keskimäärin 10 tuntia kuukaudessa.

Mäntsälän Urheilijat ry tarvitsee lisää vapaaehtoistoimijoita ja haluaa kiittää myös tätä kautta kaikkia jo toiminnassa olevia vapaaehtoistyöntekijöitä, jotka pyyteettömästi tekevät työtä nuorten ja aikuisten mäntsäläläisten harrastuksen mahdollistamiseksi.

Mäntsälän Urheilijat tarvitsevat vapaaehtoisia niin lajijaostojen valmennus- ja muihin toimihenkilötehtäviin kuin kilpailujen ja tapahtumien järjestämiseen. Mikäli olisit kiinnostunut osallistumaan MU:n toimintaan vapaaehtoistoimijana joko tietyssä lajijaostossa tai tapahtumassa tai useammassakin jaostossa tai tapahtumassa - täytä alla oleva lomake tai ota yhteyttä suoraan seuran toiminnanjohtajaan.

 

toimisto @ mantsalanurheilijat.fi, p. 040 359 2219

Vapaaehtoistoimijaksi Mäntsälän Urheilijat ry:n toimintaan

*
*
*
*

Olen kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena seuraavissa jaostoissa.

Olen kiinnostunut toimimaan seuraavissa tehtävissä:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.