Hirvihaaran Kuntomaja

Mäntsälän Urheilijat ja Voimistelu- ja Urheiluseura Verso ry ovat tehneet vuokrasopimuksen, jolla Hirvihaaran Kuntomajan hallinnointi siirtyi 15.1.2016 alkaen Mäntsälän urheilijat ry:lle. Vuokrasopimus on voimassa vuoden 2019 loppuun. Vuokrasopimuksen myötä Kuntomajan hallinnointi ja edelleenvuokraus siirtyi Mäntsälän Urheilijat ry:n hoidettavaksi.

Kuntomajan ympäristö sopii loistavasti erilaisten kuntotapahtumien järjestämispaikaksi sekä myös yksityistilaisuuksiin. Kuntomaja on toiminut kilpailukeskuksena mm. vuonna 1986 Hopeasompa loppukilpailussa, kansallisissa hiihtokisoissa, hiihtosuunnistuskisoissa, suunnistuskisoissa, yleisurheilutapahtumissa ja monissa muissa kisoissa. Kuntomajalla on järjestetty useita koulutuksia ja juhlittu niin syntymäpäiviä, joukkueiden päättäjäisiä kuin häitäkin.

Kuntomajan vuokraushinnat täältä.

Lisätietoja Kuntomajasta ja vuokrauksesta kuntomaja@mantsalanurheilijat.fi tai puhelimitse maanantai, keskiviikko ja perjantai klo 9.00 - 13.00 ja tiistai ja torstai klo 14.00 - 18.00 numeroon 040 359 2219. Muina aikoina laitathan soittopyynnön tekstiviestillä.

Kuntomajan varauskalenteri julkaistu, katso kohta varaukset.