Am-preo 2019

Kilpailukutsu Suunnistavan Uusimaan PreO-mestaruuskisoihin 4.5.2019

 

Uudenmaan aluemestaruudet tarkkuussuunnistuksen PreO-radalla ratkotaan FinTrailO-kilpailun yhteydessä Porvoon Kokonniemessä lauantaina 4.5. alkaen klo 11. Järjestävä seura on Mäntsälän Urheilijat.

Toimihenkilöt:   Kilpailun johtaja Kristiina Mäkinen

 Ratamestari Lauri Mäkinen

 Valvoja Hannu Niemi (Epilän Esa)

Lisäinfoa FInTrailO-kilpailusta: http://www.koovee-suunnistus.fi/kisasivut/index.php/main/kisa/46/0

  facebook.com/fintrailo

  fintrailo2019@gmail.com

Kilpailukeskus: Kokonhalli, Jääkiekkotie 3, Porvoo.

Maasto:              Kilpailu käydään metsämaastossa. Kulku-urat ovat kovapohjaisia. Reitillä on yksi jyrkähkö nousu, jossa on järjestäjän puolesta avustaja. Maasto tarjoaa monipuolisia rastikohteita loivapiirteisestä mäkialueesta teräväpiirteiseen kalliomaastoon.

Kartta:                ISSOM 2007, mittakaava on 1:5000 ja käyräväli 2,5m.

Sarjat:                Aluemestaruus ratkotaan FinTrailO-kilpailun yhteydessä E-sarjan radalla. Aluemestaruudet ratkotaan sekä yksilö- että joukkuetasolla. Am-joukkuekilpaillussa palkitaan henkilökohtaisen kilpailun sijoitusten perusteella kolme parhaiten sijoittunutta 3-hengen seurajoukkuetta.

FinTrailOn E-sarja on WRE-kilpailu, mutta vain aluemestaruuskilpailuun osallistuja ei tarvitse SSL:n lisenssiä tai IOF-lisenssinumeroa. (Kilpailun yhteydessä on myös helpompi sarja A-kunto, joka ei ole aluemestaruussarja, eikä lisenssiä osallistumiseen myöskään tarvita. Kuntosarjaankin voi ilmoittautua sähköpostitse.)

Osanottomaksu: E-sarja 25.4.2019 saakka 20€, jälki-ilmoittautuminen 29.4.2019 saakka 30€. Maksut IRMAn kautta; sähköposti-ilmoittautuneet paikan päällä infoon.

Kilpailusäännöt: Kilpailussa noudatetaan IOF:n tarkkuussuunnistussääntöjä. Säännöt voi ladata IOF web-sivuilta http://orienteering.org/trail-orienteering/rules/.

Lajiesittely:         Tutustu kilpailumuotoon trailo.fi-sivustolla: https://www.trailo.fi/lajiesittely/

Ilmoittautuminen: IRMA:n kautta. Ainoastaan am-kisoihin osallistujat sähköpostilla fintrailo2019@gmail.com. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.4.2019. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 29.4.2019 saakka. Ilmoita Paralympia-statuksestasi (tätä tietoa tarvitaan lisäajan myöntämistä varten) ja mahdollisesta avustajan tarpeesta pyörätuolia käyttäessäsi (jyrkissä mäissä on ylimääräisiä avustajia).

Kahvio:                Kokonhallin kahviossa tarjolla mm. keittolounas.

 

Tervetuloa Porvooseen!

Mäntsälän Urheilijat