Suunnistus

Hei kaikki jaostolaiset! Käykääpä täyttämässä tämän kauden jäsentietolomake Liity jäseneksi -sivuilla, niin oikean suuruiset jaostomaksut pääsevät lähtemään oikeille ihmisille!

Kuntosuunnistuskalenteri täällä. Tavataan seuraavan kerran Onkimaan Pivanjärvellä.

 
 

Suunnistuskoulu jatkuu vielä Mustamäessä to 13.6. Vieraanamme on tuolloin orimattilalaisia ja tarjolla on avoin sekä RR- ja TR-radat. Samalla voit osallstua Mäntsälän mestaruuksiin 12-vuotiaiden ja nuorempien sarjoissa. Paikalle voi tulla jo klo 17 alkaen ja suunnistaa ehtii useammankin radan illan aikana. Tervetuloa!

 

 

 

Mäntsälän Urheilijoissa suunnistetaan sekä kesällä että talvella. Joukostamme löytyy myös pyörä- ja tarkkuussuunnistuksen vahvaa osaamista.

Kesäkaudella nuorimmat harjoittelevat taitojaan suunnistuskoulussa ja suunnistuskoulun jälkeen Rastivasatreeneissä. Kuntosuunnistajia palvelevat keskiviikkoiltaisin paikallisin voimin järjestetyt kuntorastit. Vuosittain järjestämme joko kansallisia tai aluemestaruuskilpailuja. Vuoden 2014 R1 SM-viesti on viimeisin näitä suurempi voimainponnistus. Kansainvälistä ilmettä kisätalkoisiimme toi tarkkuussuunnistuksen FinTrailO-kisan järjestäminen yhdessä tamperelaisen Kooveen kanssa toukokuussa 2019. 

Tervetuloa joukkoomme mukaan!

Pääseuran Facebook: