Liity jäseneksi

Ilveksen jäsenistö muodostuu Hautjärven, Levannon, Saaren ja Kaukalammen kylien asukkaista (v. 2019 jäseniä oli noin 230 hlöä). Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa seuran toiminnasta kiinnostunut tai toimintaan mukaan haluava kyläläinen. Ilveksessä on sekä aktiivi-, että kannatusjäseniä. Ilveksen pyrkimyksenä on saada Mäntsälän pohjoisten kylien kaikki kyläläiset mukaan toimintaan, aktiivi- tai taustavaikuttajiksi.

 

 

 

Voit osallistua Ilves-tapahtumiin kannatus- tai aktiivijäsenenä valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto ja maksamalla sitten jäsenmaksusi valintasi ja omatuntosi mukaan.Lahjoituksia otetaan myös vastaan.


 

A. KANNATUSJÄSENMAKSU Alle 16 v. 3 € & Yli 16 v. 5 €


 

jolloin voit jäsenhintaan osallistua Ilveksen järjestämille retkille (uimaan yms.) tai vain kannattaa ja tukea kylien nuorille järjestettävää aktiivista ja hyödyllistä toimintaa.

 

B. AKTIIVIJÄSENMAKSU Alle 16 v. 10 € & Yli 16 v. 15 €

 

jolloin voit em. asioiden lisäksi osallistua sali- ja kerhotoimintoihin.


 

Jäsenmaksun voi maksaa täältä löytyvässä tiedotteessa olevalla pankkisiirrolla seuran tilille FI34 5282 1540 3006 92 tai käteisenä oman kyläsi johtokunnan jäsenille tai sali-/kerhotoiminnan vetäjille.

Kirjoitathan jäsenmaksukuitin ilmoitusosaan kaikkien maksua koskevien nimet ja syntymävuodet jäsenrekisteriä varten.


 

KIITOS TUESTASI JO ETUKÄTEEN ! TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN !

ILVEKSEN JOHTOKUNTA 2023

LIITY MYÖS ILVEKSEN TOIMINNAN TIEDOTUSRYHMÄÄN WHATSAPPISSA JOHTOKUNTALAISTEN KAUTTA!