Sompiksen ilmoittautumislomake

Huomio kaikki Sompis-hiihtokouluun ilmoittautuneet

Sompis alkaa, vaikka lunta ei vielä ole. Hiihtokoulu pidetään Hirvihaaran kuntomajalla ja varusteena kaikille Sompislaisille lenkkarit, sauvat (sauvakävelyä varten) ja säänmukainen liikuntavarustus. Ensimmäisellä kerralla paikalle on hyvä saapua jo klo 18.15. Saapuessasi paikalle ilmoittaudu majan sisällä. Hiihtäjät on jaettu ryhmiin iän ja taitotason mukaan, ja jokainen ryhmä pitää oman nimenhuudon majan sisällä, josta ryhmä lähtee ohjaajien kanssa ulos.  Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista paikan päällä.

SOMPIS HIIHTOKOULU ALKAA 9.1.2020 KLO 18.15 HIRVIHAARASSA!

Ilmoittautuminen Sompis-hiihtokouluun tällä lomakkeella

Ilmoittautuneet jaetaan iän ja taitotason mukaan eri ryhmiin. Hiihtokoulu on 10 kertaa aina torstaisin (myös hiihtolomalla) klo 18.30-19.30. HUOM!! Ensimmäisellä kerralla aloitetaan poikkeuksellisesti jo klo 18.15! Hiihtokoulun hinta on 50€ ja se siältää ski-passin, vakuutuksen ja hiihdonohjauksen. Sisarusalennus on 5€.

Kilpayhmällä Sompis korvaa torstain kestävyystreenit. Kilparyhmällä on oma harjoitteluaikataulunsa, joka on torstaisin 18.30-20.00. Lisätiedot kevätkauden harjoittelusta kilparyhmässä ilmoitetaan erikseen harjoitusten yhteydessä.


Aikaisempien vuosien tapaan maksu laskutetaan ilmoittautuneilta. Ilmoittautuneen lapsen tiedot siirretään jäsenrekisteri- ja laskutusohjelma Fivaldiin (mikäli tiedot eivät siellä jo aiemmin ole) ja lasku toimitetaan huoltajan sähköpostiin. Skipassin hinta 20 euroa veloitetaan, vaikka ilmoittautunut lapsi ei aloittaisikaan hiihtokoulua.

Hiihtokoululaisen tiedot

*
*
*
*
*
*

Huoltajan tiedot

*
*
*

Lisäkysymykset

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.