Muistilista

 

TERVETULOA HIIHTOKOULUUN!

Tämä hiihtokoululaisille sekä heidän vanhemmilleen tarkoitettu tiedote sisältää hiihtokoululaisen muistilistan. 

  1. Hiihtokoulu on Hirvihaaran hiihtokeskuksessa torstaisin kello 18.30 - 19.30.
  2. Tule paikalle ajoissa, noin 15 minuuttia ennen hiihtokoulun alkua, käy ilmoittautumassa ja siirry sen jälkeen lämmittelemään/verryttelemään. Ilmoittaudu ohjaajalle hiihtomajan kahviossa aina ennen hiihtokoulun alkamista. Saat ilmoittautumisen yhteydessä liivin, joka tulee palauttaa hiihtokoulun jälkeen kahvioon ohjaajalle.
  3. Hiihtokoulumaksu on X euroa. Maksu sisältää ohjatun toiminnan, Hiihtoliiton Ski -passin, vakuutuksen, kunniakirjan, harjoituksen jälkeisen mehun,  ja hiihtokoulun päättäjäiset.
  4. Opetustuokiot sisältävät muun muassa hiihtoleikkejä, tekniikkaharjoituksia, uuden opettelua ja vanhan kertausta, sekä harjoituskilpailuja ja mukavaa yhdessä oloa.
  5. Hiihtokoululaiset jaetaan ryhmiin hiihtotaidon perusteella. Ryhmää voi vaihtaa taitojen kehittyessä. Ryhmiin sijoittamisesta sekä mahdollisesta ryhmän vaihdosta voi keskustella hiihtokouluvastaavan kanssa.
  6. Pakkasraja -15 astetta. Vanhempien tulee varmistaa lasten sään mukainen pukeutuminen. Mikäli hiihtokoulu on peruutettu pakkasen vuoksi, asiasta ilmoitetaan MU:n nettisivuilla, sekä nimenhuuto-palvelussa (MU hiihto). 
  7. Sukset tulee laittaa jalkaan vasta ladulla. Vanhempien tulisi huomioida etteivät lapset hiihdä parkkialueella tai edes sen poikki. Vanhempia pyydetään huomioimaan parkkialueella liikkuvat lapset! Suksia varten on teline pellon/parkkialueen reunassa. Harjoitukseen lähdetään peltoalueelta, ellei ryhmän ohjaaja ole antanut muuta ohjetta.
  8. Hirvihaaran hiihtokeskuksen ympäristössä on hyvät valaistut ladut, joilla vanhemmat voivat itsekin hiihtää kun lapsi on hiihtokoulussa.
  9. Hiihtokoululaisen tulee huolehtia hiihtovälineistään itse, joten on tärkeää merkitä välineisiin lapsen nimi.
  10. Toivomme, että vanhemmat ovat paikalla harjoitusten päättyessä, jotta vältyttäisiin vilustumisilta. Hiihtokoululaisen tulisi muistaa juoda harjoituksen jälkeen.

Mukavia hetkiä hiihdon parissa toivottavat hiihtokoulun ohjaajat!