Toiminta

Hirvihaaran kyläseura Verso järjestää toimintaa kaiken ikäisille urheilusta kiinnostuneille ympäri vuoden. Talvella on hiihtokilpailuja, keväisin maastojuoksut ja syksymmällä yleisurheilukilpailuja. Tarkoituksena on saada mahdollisimman moni hirvihaaralainen mukaan liikkumaan iloisissa tunnelmissa. Yleisurheilukilpailuissa ja maastojuoksuissa on sarjat 3-vuotiaista alkaen ja hiihtokilpailuissa 6-vuotiaista alkaen. Kilpailuihin osallistuminen ei edellytä Verson jäsenyyttä. Kaikista kilpailuista jaetaan palkinnot kolmelle parhaalle erillisessä palkintojenjakotilaisuudessa / kokouksen yhteydessä.

Maaliskuussa Verso järjestää yhdessä Hirvihaaran kyläyhdistyksen kanssa Marianpäivänä ns. tiepuolihiihdot. Kyseisellä tapahtumalla on perinteet jo vuodesta 1946. Tiepuolten välisen paremmuuden laskemisessa perustana on kummankin tiepuolen viiden parhaan nais- ja mieshiihtäjän suoritusaikojen keskiarvo. Kuitenkin voiton on lähes aina ratkaissut se puoli, kumpi on saanut väkeä enemmän liikkeelle, sillä se puoli saa hyvitystä, kumpi on saanut suhteellisesti enemmän hiihtäjiä liikkeelle.Myös nuorimmat hiihtäjät palkitaan sekä tytöistä että pojista ja myös vanhin nais-sekä mieshiihtäjä palkitaan.

Talvella Verso järjestää mäntsäläläisille mahdollisuuden hyödyntää kuntomajan saunoja eli saunat ovat noin kerran viikossa iltaisin kuntalaisten käytettävissä.