Jaostot

 

Mäntsälän Urheilijoissa toimii kahdeksan lajijaostoa.

 

Pääset lajijaoston sivuille joko yläpuolella näkyvän linkin tai tekstissä olevan linkin kautta.

Ampumajaosto järjestää sekä aikuisten että nuorten ampumakilpailuja ja -harjoituksia Monitoimitalon alakerrassa ja Hirvihaaran ampumaradalla.

Hiihtojaosto järjestää hiihtokoulun ja -kilpailuja Hirvihaaran hiihtokeskuksessa.

Jalkapallossa on viisitoista joukkuetta, jotka pelaavat eri tasoilla piirisarjoissa. Tutustu toimintaan tarkemmin Jalkapallon omilla sivuilla.

Koripallo on MU:n uusin tulokas, päätös jaoston perustamisesta on tehty hallituksen kokouksessa 15.4.2013. Toimintaa aikuisten harrastejoukkueen muodossa.

Lentopallojaostossa aloitettiin junioritoiminta syyskuussa 2013 ja harjoituksia 1-3 x viikossa.

Pyöräilyjaosto etsii uusia innostuneita henkilöitä jatkamaan jaoston toimintaa.

Suunnistusjaosto liikuttaa sekä lapsia että aikuisia. Kesällä on Hippo-suunnistuskoulu pienille lapsille, nuorille omia lajiharjoituksia sekä aikuisille harrastajille keskiviikkoisin iltarastit. Kilparyhmä kilpailee aktiivisesti Suomen huipputasolla ja menestystä on tullut veteraanien MM-kisoista, nuorten SM-kisoista ja erilaisista viesteistä kuten Jukola, Venla, Tiomila jne.

Yleisurheilussa kesällä urheillaan urheilukoulussa ja nuoret osallistuvat kansallisiin kilpailuihin. Viime aikoina menestystä on tullut etenkin piirinmestaruustasolla.

Mikäli olet kiinnostunut jostain edellä mainitusta lajista, niin lajin kotisivuilta löydät jaoston vetäjien ja aktiivien yhteystiedot. Heihin voit olla yhteydessä, jos haluat lisätietoja.