Suunnistuskoulu

Perheiden aloitusrastit 2021 opastaa suunnistuksessa alkuun

Suunnistuskoulu on keväällä 2021 kompakti johdanto omatoimirasteille. Kokoontumisrajoitusten muokkaama suunnistusopetus on suunnattu v. 2008 ja myöhemmin syntyneille lapsille, joiden mukaan harjoituksiin toivomme omaa saattajaa. 

Perheiden aloitusrastit sisältää kokoontumisia kolmena viikonloppuna:

17.-18.4. Hirvihaaran hiihtokeskuksessa suunnistetaan monta harjoitusta. Lauantaiaamuna tutustutaan rastireitti- ja tukireittiratoihin (lisävaihtoehtona avoimet rastit), toisena harjoituksena on omatoimirastit oman aikataulun mukaan ja sunnuntaina tarjolla on toinen rasti- ja tukireittiharjoitus. Myös karttamerkkejä ja muita suunnistuksen perustaitoja sisältyy perhekohtaiseen ohjaukseen. 

24.4. tutustutaan Kaunismäen omatoimirasteihin. Rastien aloituspisteessä on ohjaaja opastamassa matkaan.

8.5. kokoonnutaan Jokelanseudun kerhotalolla, ja ohjaaja opastaa omatoimirasteille. 

Lisäksi toimintaan mukaan ilmoittautuneet saavat sähköpostitse tietoa kunkin viikon omatoimirasteista / kuntorasteista, joilla voi käydä oman aikataulun mukaan. Sähköpostilistan kautta kerrotaan myös mahdollisista muista suunnistusmahdollisuuksista pitkin kautta.

Ilmoittaudu mukaan suunnistusjaoston toimintaan tästä. Alle 14-vuotiaan kausimaksu on 20 € ja lisäksi jokaisen jaostolaisen tulee olla MU:n jäsen maksamalla jäsenmaksu joko suoraan MU:lle tai jollekin kyläseuroista. Osallistuvat perheet huolehtivat itse vakuutusturvasta. Hyvä vaihtoehto hankkia vakuutus on ostaa vakuutuksellinen lisenssi SuomiSportin kautta.

Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi tieto oman opastustuokion aikataulusta. Aloitamme la 17.4. klo 10-11 perhekohtaisin aloitusajoin.