Hiihto

TERVETULOA HAUSKAN TALVISEN HARRASTUKSEN PARIIN!


Hiihtojaoston toiminnan tarkoituksena on edistää maastohiihdon kilpailu- ja harrastustoimintaa Mäntsälässä. Tavoitteena on toimia siten, että maastohiihto oivallisena kilpailu- ja kuntolajina kiinnostaisi yhä useampia ihmisiä. Hiihtojaosto pyrkiikin järjestämään erilaisia tapahtumia eri ikäisille sekä niin aloittelijoille, kuntoilijoille kuin tavoitteellisemmin harjoittelevillekin.

Hiihtojaosto panostaa erityisesti nuorisotoimintaan järjestämällä talvisin Sompis-hiihtokoulun. Lisäksi kesäisin ja syksyisin jo ennen varsinaisen hiihtokauden alkua lapsille ja nuorille järjestetään kesä- ja syystreenejä.

Aikuisille suunnattua toimintaa ovat useana talvena järjestetty aikuisten hiihtokoulu sekä suksien huoltokurssi.

Lisäksi kauden aikana järjestetään useita kilpailutapahtumia mm. kansallinen Mäntsälä-hiihto, seuran mestaruushiihdot sekä erilaisia muita kilpailutapahtumia yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Toimintamme eri muotoihin ja tapahtumiin voit tutustua tarkemmin vasemman palkin kautta sekä seuraamalla ilmoitteluamme paikallislehden seurapalstalla, täällä nettisivuillamme sekä Nimenhuudossa. Hiihtojaoston päivityksiä, uutisia ja tapahtumia myös MU:n Facebook-sivuilla.

 

AJANKOHTAISIMMAT UUTISET LYHYESTI

 

HUOM! Ajankohta vaihtunut päätöstilaisuuden uusi päivämäärä on 16.5. klo 18.00 Mäntsälän Suurlavalla lue lisää

Lisää uutisia AJANKOHTAISTA-sivulla

KILPAILUKALENTERI KAUDELLE 2019

 

PäivämääräKilpailun nimiHiihtotapaIlmoittautuminen
20.1.2019Mäntsälän Suurlava-hiihtoperinteinentulokset
9.2.2019Hippo-hiihdotvapaatulokset
6.3.2019Mäntsälän Mestaruushiihdotvapaatulokset
10.3.2019K-hiihdotvapaatulokset