Hiihto

MÄNTSÄLÄN SUURLAVA -HIIHDOT INFO

Mäntsälän Suurlava -hiihdot hiihdetään lauanataina 29.1.2022 Kuntomajalla. Koronarajoituksista johtuen sisätilat eivät ole auki, mutta vessaan pääsee majan takana olevasta ovesta.

Numeroidenjako tapahtuu lähtöalueella. Saavuttehan ajoissa paikalle. Numerot ovat näkyvillä lähtölistoissa, jotka julkaistaan perjantaina täällä Lähtölistat

Kilpailu alkaa klo 11.00 4-vuotiaiden sarjalla. Ensimmäisen lähtöaika on siis jo heti klo 11.00. Huomioittehan, että 4-vuotiaiden sarjan lähtöpaikka on maalisuoran päässä ja sinne kestää hetken siirtyä-

Vanhemmat voivat kävellä/hiithää vierellä, mutta kävelijöiden tulee pysyä pois latu-uralta.

Jokainen osallistuja saa maalissa numerolapun palautettuaan osallistumismitalin. Mehutarjoilua emme voi koronan vuoksi järjestää, mutta majan edustalla on grilli, josta jokainen voi halutessaan ostaa pillimehua, kahvia ja makkaraa.

Pyydämme, että vallitsevan koronatilanteen huomioon ottaen paikalle saavutaan täysin terveenä, vailla pienintäkään oiretta. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä, hyvää käsihygieniaa ja turvavälien pitämistä aina kun se on mahdollista. 

 

 

 

Suurlava-hiihdot aloittavat kilpailukauden Mäntsälässä 29.1.2022. Maksuton hyvän mielen tapahtuma, jossa kaikki osallistujat palkitaan.

Sarjat 4v-14v. ja hiihtotapa perinteinen.

 

Ilmoittautuminen on auki kohdassa kilpailut/kilpailun ilmoittautumislomake tai klikkaa tästä Kilpailuiden ilmoittautumislomakkeet

 

Noudatamme kisajärjestelyissä ja tapahtumapäivänä vallitsevia korona ohjeistuksia. 

Sompis hiihtokoulu on alkanut ja ryhmät ovat täynnä. 

TERVETULOA HAUSKAN TALVISEN HARRASTUKSEN PARIIN!


Hiihtojaoston toiminnan tarkoituksena on edistää maastohiihdon kilpailu- ja harrastustoimintaa Mäntsälässä. Tavoitteena on toimia siten, että maastohiihto oivallisena kilpailu- ja kuntolajina kiinnostaisi yhä useampia ihmisiä. Hiihtojaosto pyrkiikin järjestämään erilaisia tapahtumia eri ikäisille sekä niin aloittelijoille, kuntoilijoille kuin tavoitteellisemmin harjoittelevillekin.

Hiihtojaosto panostaa erityisesti nuorisotoimintaan järjestämällä talvisin Sompis-hiihtokoulun. Lisäksi kesäisin ja syksyisin jo ennen varsinaisen hiihtokauden alkua lapsille ja nuorille järjestetään kesä- ja syystreenejä.

Aikuisille suunnattua toimintaa ovat useana talvena järjestetty aikuisten hiihtokoulu sekä suksien huoltokurssi.

Lisäksi kauden aikana järjestetään useita kilpailutapahtumia mm. kansallinen Mäntsälä-hiihto, seuran mestaruushiihdot sekä erilaisia muita kilpailutapahtumia yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Toimintamme eri muotoihin ja tapahtumiin voit tutustua tarkemmin vasemman palkin kautta sekä seuraamalla ilmoitteluamme paikallislehden seurapalstalla, täällä nettisivuillamme sekä Nimenhuudossa. Hiihtojaoston päivityksiä, uutisia ja tapahtumia myös MU:n Facebook-sivuilla.