Hiihto

Mäntsälän Mestaruus hiihdot maanantaina 7.3.2022 klo 18.30

sarjahiihtojen yhteydessä.

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Sarjahiihdot

 

Tervetuloa!

 


 

 

Hippo-hiihdot lauantaina 5.3. klo 11.00

 

Lasten Hippo-hiihdot on koko perheen iloinen hiihtotapahtuma.

 

Sarjat 4v.-14v. Kaikki osallistujat palkitaan.

 

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt ja jälki-ilmoittautuminen on avoinna kisapaikalla klo 10 - 10:30. LÄHTÖAJAT on julkaistu.

 

Tervetuloa hiihtämään!

Sompis hiihtokoulu on alkanut ja ryhmät ovat täynnä. 

TERVETULOA HAUSKAN TALVISEN HARRASTUKSEN PARIIN!


Hiihtojaoston toiminnan tarkoituksena on edistää maastohiihdon kilpailu- ja harrastustoimintaa Mäntsälässä. Tavoitteena on toimia siten, että maastohiihto oivallisena kilpailu- ja kuntolajina kiinnostaisi yhä useampia ihmisiä. Hiihtojaosto pyrkiikin järjestämään erilaisia tapahtumia eri ikäisille sekä niin aloittelijoille, kuntoilijoille kuin tavoitteellisemmin harjoittelevillekin.

Hiihtojaosto panostaa erityisesti nuorisotoimintaan järjestämällä talvisin Sompis-hiihtokoulun. Lisäksi kesäisin ja syksyisin jo ennen varsinaisen hiihtokauden alkua lapsille ja nuorille järjestetään kesä- ja syystreenejä.

Aikuisille suunnattua toimintaa ovat useana talvena järjestetty aikuisten hiihtokoulu sekä suksien huoltokurssi.

Lisäksi kauden aikana järjestetään useita kilpailutapahtumia mm. kansallinen Mäntsälä-hiihto, seuran mestaruushiihdot sekä erilaisia muita kilpailutapahtumia yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Toimintamme eri muotoihin ja tapahtumiin voit tutustua tarkemmin vasemman palkin kautta sekä seuraamalla ilmoitteluamme paikallislehden seurapalstalla, täällä nettisivuillamme sekä Nimenhuudossa. Hiihtojaoston päivityksiä, uutisia ja tapahtumia myös MU:n Facebook-sivuilla.