Hiihto

TERVETULOA HAUSKAN TALVISEN HARRASTUKSEN PARIIN!


Hiihtojaoston toiminnan tarkoituksena on edistää maastohiihdon kilpailu- ja harrastustoimintaa Mäntsälässä. Tavoitteena on toimia siten, että maastohiihto oivallisena kilpailu- ja kuntolajina kiinnostaisi yhä useampia ihmisiä. Hiihtojaosto pyrkiikin järjestämään erilaisia tapahtumia eri ikäisille sekä niin aloittelijoille, kuntoilijoille kuin tavoitteellisemmin harjoittelevillekin.

Hiihtojaosto panostaa erityisesti nuorisotoimintaan järjestämällä talvisin Sompis-hiihtokoulun. Lisäksi kesäisin ja syksyisin jo ennen varsinaisen hiihtokauden alkua lapsille ja nuorille järjestetään kesä- ja syystreenejä.

Aikuisille suunnattua toimintaa ovat useana talvena järjestetty aikuisten hiihtokoulu sekä suksien huoltokurssi.

Lisäksi kauden aikana järjestetään useita kilpailutapahtumia mm. kansallinen Mäntsälä-hiihto, seuran mestaruushiihdot sekä erilaisia muita kilpailutapahtumia yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Toimintamme eri muotoihin ja tapahtumiin voit tutustua tarkemmin vasemman palkin kautta sekä seuraamalla ilmoitteluamme paikallislehden seurapalstalla, täällä nettisivuillamme sekä Nimenhuudossa. Hiihtojaoston päivityksiä, uutisia ja tapahtumia myös MU:n Facebook-sivuilla.

 

Huomio kaikki Sompis-hiihtokouluun ilmoittautuneet

Sompis alkaa, vaikka lunta ei vielä ole. Hiihtokoulu pidetään Hirvihaaran kuntomajalla ja varusteena kaikille Sompislaisille lenkkarit, sauvat (sauvakävelyä varten) ja säänmukainen liikuntavarustus. Ensimmäisellä kerralla paikalle on hyvä saapua jo klo 18.15. Saapuessasi paikalle ilmoittaudu majan sisällä. Hiihtäjät on jaettu ryhmiin iän ja taitotason mukaan, ja jokainen ryhmä pitää oman nimenhuudon majan sisällä, josta ryhmä lähtee ohjaajien kanssa ulos.  Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista paikan päällä.

 

kilpailun nimipäivämäärätyyliilmoittautuminenlähtölistat
Suurlava-hiihdot9.2.2020perinteinenPERUTTU 
Hippo-hiihdot29.2.2020vapaaPERUTTU 
Mäntsälän Mestaruushiihdot3.3.2020perinteinentästä 
K-hiihdot15.3.2020vapaatästä