Hyviä hallituloksia Tampereella

12.3.2015

Ea Vuori
Ea Vuori

Tampereen Pyrinnön järjestämä yleisurheilun kansainvälinen juniorihallikilpailu Tampere Junior Games houkutteli 8-9.3.15 Tampereen Pirkkahalliin ennätyksellisen osanoton. Näihin Suomen suurimpiin juniorihallikilpailuihin osallistui yli 1600 10-15-vuotiasta urheilijaa. Useissa lajeissa oli yli 100 osallistujaa, jonka vuoksi lajeja oli jouduttu jakamaan lukuisiin eri juoksueriin ja heitto- ja hyppyryhmiin. Suomen lisäksi urheilijoita oli saapunut Venäjältä ja Saksasta.

MU:n urheilijoista T12 sarjassa kilpaileva Silja Nieminen osallistui kilpailuihin molempina päivinä yhteensä 4 lajiin. Silja teki pituudessa sekä 1000m ja 60m juoksuissa uudet halliennätyksensä.  Siljan paras sijoitus tuli 60m juoksusta, jossa Silja oli 13. 103 juoksijan joukosta. MU: muut urheilijat osallistuivat kilpailuihin vain yhtenä päivänä. Oona Nyyssönen kilpaili T13 sarjassa pituudessa ja 60m juoksussa. Kilpailuissa ei syntynyt nyt uusia omia ennätyksiä, mutta kotiin tuomisina oli kokemusta suurista kilpailuista. T14 sarjassa Vilma Rönkä osallistui kuulan työntöön sekä korkeushyppyyn. Korkeudessa Vilma teki kauden parhaan tuloksensa ja oli kilpailussa hienosti jaetulle sijalla 11. Vilman pikkusisko Emma Rönkä osallistui T11 sarjassa 60m aitajuoksuun sekä kuulantyöntöön. Molemmissa lajeissa syntyi uudet halliennätykset.

MU: urheilijoiden parhaasta sijoituksesta vastasi T10 sarjassa kilpaileva Ea Vuori, joka sijoittui hienosti 1000m juoksussa kolmanneksi. Kilpailussa oli mukana tämän hallikauden koko parhaimmisto. Ea jäi voittajalle 3,21 sekuntia ja hopeastakin vain 2,88 sekuntia. Muissa lajeissaan pituudessa sekä 60m aitajuoksuissa Ea teki uudet halliennätyksensä.

Hallikausi jatkuu vielä noin kuukauden ajan, jonka jälkeen on aika siirtyä ulkokentille ja suunnata katse kohti kesän kilpailuja.

Kaikki tulokset www.tilastopaja.fi

Elina Vuori