MU:lle kunniamaininta

13.2.2015


Mäntsälän kunta palkitsi torstaina 12.2.2014 mäntsäläläisiä liikunta- ja kulttuurivaikuttajia. MU oli ehdolla vuoden 2014 urheiluteko tunnustuksen saajaksi.

Vuoden 2014 urheiluteko palkinnon sai ns. Ruutiukkojen uimaseuran puuhamies Seppo Koivisto.

Mäntsälän Urheilijat ry sai vuoden 2014 urheiluteko kunniamaininnan, perusteena mm. vuoden 2014 aikana kahdet järjestetyt SM-kilpailut (pyöräilyn ISM-maantie ja suunnistuksen viesti) ja yhdet peruuntuneet SM-kilpailut (hiihtosuunnistus), jotka keväällä 2014 jouduttiin lumenpuutteen takia perumaan mutta jossa valmistelutunteja tehtiin satoja. Lisäksi MU:lla perusteina mm. lumitykin hankinta ja lumetustalkoot, jalkapallon tekonurmen saaminen talkootöillä kaukaloon sekä tietysti se tärkein eli suuri määrä vapaaehtoistoimijoita, jotka mahdollistavat MU:n toiminnan toteutumisen. Lumetuksen järjestäminen ja tekonurmen saaminen kaukaloon ei kohdistu vain Mäntsälän Urheilijoiden toimijoihin vaan niiden tarjoamasta lisähyödystä saavat nauttia kaikki kuntalaiset.

Tästä kunniamaininnasta kuuluu suuri kiitos kaikille teille vapaaehtoistoimijoille, joiden ansiosta pystymme järjestämään hyvää toimintaa laajalla rintamalla!

 

Mäntsälän kunnan sivuilta ote Vuoden urheiluteko myöntämisen perusteista.

"Vuoden urheiluteko-kunniamaininta luovutetaan henkilölle, seuralle, yhdistykselle tai yhteisölle, joka on vuoden aikana osoittanut liikunnallista asennetta, tahtoa ja esimerkillistä yhteistä hyvää, josta muut voivat ottaa oppia. Teko voi olla esim. urheilusaavutus, valmentajana ansioituminen tai taustavaikuttamista, joka on edistänyt merkittävästi liikunnan ja urheilun harrastamista tai sen mahdollisuuksia esimerkiksi omalla kylällä."