Uusi jäsenrekisteriohjelma MU:n toimintaa tukemaan

3.9.2013

Mäntsälän Urheilijat ry on ottanut käyttöön uuden seuran yhdistyshallintatyökalun; Seuramapin!

 

Tähän liittyen kaikkia MU:n harrastajia (myös jojot, rahastonhoitajat ym) pyydetään ilmoittautumaan seuramappijärjestelmään alla olevan ohjeen mukaisesti mikäli ei vielä tunnuksia em. järjestelmään ole saanut. Tämä siis koskee sekä uusia että kaikkia jo aiemmillakin kausilla mukana olleita!

ILMOITTAUTUMISOHJE

  • mene osoitteeseen: https://www.seuramappi.fi/mantsalanurheilijat/ilmoittaudu.php
  • täytä tietosi kenttiin
  • valitse jaosto klikkaamalla
  • tämän jälkeen valitse ikätasosi mukainen ryhmä, klikkaa rasti ruutuun
  • täytä tarvittaessa huoltajan tiedot, sähköpostiksi sellainen jota seurataan, koska tiedotteet ja laskut kausimaksuista tulevat ilmoitettuun sähköpostiin
  • täytettyäsi kaikki tiedot klikkaa alareunan lähetä-painiketta
  • muutaman päivän kuluessa saat vahvistusviestin jossa sinulle henkilökohtaiset käyttäjätunnus ja salasana. Näillä pääset jatkossa tarvittaessa muuttamaan tietojasi ( eli pidäthän itse tietosi ajan tasalla jotta kaikki viestintä sinut tavoittaa!)

HUOM! Perheestä kaikkien perhejäseniksi haluavien on ilmoittauduttava itsenään ja laitettava huoltajien ja sisarusten tiedot myös heidän korttiensa alle ( pelaajan alapuolella olevat huoltajatiedot, sieltä saa myös sisarus-valinnan tietoihin) jotta osaamme täällä yhdistää oikeat henkilöt perhejäsenyyksiksi.

Jatkossa on tarkoitus, että jokainen pitää omat tietonsa ajan tasalla; täten saamme viestit kulkemaan kaikille sujuvasti perille! Järjestelmän kautta on tarkoitus hoitaa niin kausilaskutus kuin muukin viestintä.

Lisätietoja seurasihteeri Paula Jurvanen, toimisto[at]mantsalanurheilijat.fi, p. 040 359 2219