Menestystä aluemestaruuskilpailuista 2012

25.3.2012

Mäntsälän Urheilijoiden Matias Hyvönen voitti M10-sarjassa pitkien matkojen aluemestaruuden 25.3.2012 Vantaalla.
Hopeaa aluemestaruusviestissä voittanut M10-sarjan joukkue Tuomas Ruuskanen, Miko Martikainen ja Matias Hyvönen.
Aluemestaruus kultaa M10-sarjassa voittanut Matias Hyvönen.

Mäntsälän Urheilijat sai kaksi mitalia 18.-19.2.2012 Hartolassa hiihdetyistä aluemestaruuskilpailuista. Matias Hyvönen voitti kultaa M10-sarjassa henkilökohtaisella 2,8 km perinteisen hiihtotavan matkalla. Voitto irtosi niukalla 0,9 sekunnin erolla toiseksi tulleesta Pakilan Vedon Eemelin Salmelinista. Kolmanneksi tulleeseen Nastolan Nasevan Otto Kuuselaan eroa kertyi jo 43 sekuntia. MU:n Aleksi Hyvönen sijoittui 3,5 kilometrin matkalla M13-sarjassa yhdeksänneksi viidentoista kilpailijan joukossa ja N14-sarjassa hiihtänyt Laura Nurminen tuli 3,5 km matkalla myös yhdeksänneksi kahdentoista kisaajan joukossa.

Sunnuntaina kisatuissa viesteissä Mäntsälän Urheilijoita edusti yksi joukkue M10-sarjassa. Joukkue, jossa hiihti ensimmäisen osuuden Miko Martikainen, toisenTuomas Ruuskanen ja ankkurina Matias Hyvönen, sijoittui hienosti hopealle. Kaikki pojat hiihtivät hyvin oman osuutensa pitäen joukkueen sijoituksen kolmantena aina viimeiseen vaihtoon asti. Reilun puolen minuutin erolla kärjessä hiihtäneisiin Espoon Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijoiden joukkueisiin lähtenyt Matias nosti joukkueen toiselle sijalle. Eroa voittaneeseen Espoon Hiihtoseuraan jäi lopulta vain viisi sekuntia. Viestissä hiihdettiin 1,4 kilometrin matkat ensimmäinen osuus perinteisellä ja kaksi seuraavaa osuutta vapaalla hiihtotavalla.