Ajankohtaista

Haluatko kokeilla suunnistamista kännykän näytön avulla? Nyt se onnistuu Mäntsälässäkin. Lue lisää: https://www.mantsala.fi/liikunta-ja-ulkoilu/mobo-suunnistus
Suunnistaan Uusimaan aluemestaruudet pitkillä matkoilla ja viesteissä ratkottiin poikkeuksellisesti jo kesäkuun helleviikonloppuna. Keravalla järjestettyihin kisoihin osallistui seurastamme kahdeksan edustajaa, ja tuomisina henkilökohtaisesta kisasta oli kolme mitalia. Ensikertalainen, 9-vuotias Aili Kyytinen nappasi 11-vuotiaiden tyttöjen tukireitillä pronssia. Juha Väisänen sarjassa H55 sai samoin pronssia, ja Heikki Saarinen, H70, suunnisti hopeasijalle. Aluemestaruusviestissä MU:n joukkue Juha Väisänen, Markku Laine ja Heikki Saarinen sai sarjassa H60 hopeiset mitalit. Onnea menestyksestä!
14.4. alkaen pääsee viime kevään tapaan metsään etsimään omatoimirasteja. Lapsille on tarjolla muutamia ohjattuja tapaamisia, joissa käydään läpi suunnistustaitojen perusteita.
Luminen talvi innosti MU:n hiihtosuunnistajia järjestämään korona-aikaan sopivat "omatoimihisut" - kuntosuunnistustapahtuman, joka kestää hiihtolomaviikon ajan ja rasteilla voi käydä oman aikataulun mukaan.
RSS ATOM