Suunnistus

Hei kaikki jaostolaiset! Käykääpä täyttämässä uudistunut jäsentietolomake Liity jäseneksi -sivuilla, niin oikean suuruiset jaostomaksut pääsevät lähtemään oikeille ihmisille!

Kuntosuunnistuskalenteriin tästä. Ke 13.6. suunnistetaan Onkimaan Pivanjärvellä. Klo 18 starttaa  opastettu karttakävely suunnistuksen alkeista kiinnostuneille. Karttamaksun hinnalla pääsee mukaan. Ei ennakkoilmoittautumista. Metsässä saattaa vierähtää pitempikin tovi, joten tule ilman kiirettä!

 
 

Suunnistuskoulukalenteri täällä. Hippo-cupin tuloksiin lisätty linkki. Kevään osuus alkaa olla paketissa, mutta vielä on muutamia kuntosuunnistustapahtumia jäljellä. Ke 20.6. kuntosuunnistusten ratamestari Niko on erityisesti luvannut tehdä suunnistuskoululaisille sopivan radan. Lähdepä äidin tai isän kanssa testaamaan!

 

 

 

Mäntsälän Urheilijoissa suunnistetaan sekä kesällä että talvella. Joukostamme löytyy myös pyörä- ja tarkkuussuunnistuksen vahvaa osaamista.

Kesäkaudella nuorimmat harjoittelevat taitojaan suunnistuskoulussa ja suunnistuskoulun jälkeen Rastivasatreeneissä. Kuntosuunnistajia palvelevat keskiviikkoiltaisin paikallisin voimin järjestetyt kuntorastit. Vuosittain järjestämme joko kansallisia tai aluemestaruuskilpailuja. Vuoden 2014 R1 SM-viesti on viimeisin näitä suurempi voimainponnistus. 

Tervetuloa joukkoomme mukaan!

Pääseuran Facebook: