Suunnistus

Kuntosuunnistuskalenteri (josta löytyvät myös tulokset ja väliajat)

Kiitoksia kuntosuunnistajille kauden aktiivisesta osanotosta! Keväällä taas tavataan!

 
 

Suunnistuskoulu

Suunnistuskoulu alkaa taas huhtikuussa 2018.

 

 

Mäntsälän Urheilijoissa suunnistetaan sekä kesällä että talvella. Joukostamme löytyy myös pyörä- ja tarkkuussuunnistuksen vahvaa osaamista.

Kesäkaudella nuorimmat harjoittelevat taitojaan suunnistuskoulussa ja suunnistuskoulun jälkeen Rastivasatreeneissä. Kuntosuunnistajia palvelevat keskiviikkoiltaisin paikallisin voimin järjestetyt kuntorastit. Vuosittain järjestämme joko kansallisia tai aluemestaruuskilpailuja. Vuoden 2014 R1 SM-viesti on viimeisin näitä suurempi voimainponnistus. 

Tervetuloa joukkoomme mukaan!

Päästiin Suunnistusliiton joulukalenteriin! Mutta kuka on kuvassa?

Rauhallista ja onnellista joulunaikaa suunnistusväelle!

Suunnistusvuosi on taas paketissa, omanlaisensa. Kisarintamalla on ehkä ollut hiukan tavallista hiljaisempaa, mutta kuntosuunnistuksissa osallistujamäärät ovat sitävastoin kasvaneet. Myös kahden alueen am-yökisa ja tarkkuussuunnistuksen SM-tempokisa osoittavat, että talkoita osataan Mäntsälässä edelleen tehdä ja kisoja järjestää! Pidetään lippu korkealla myös ensi vuonna - edustetaan hirvipaidoissa ahkerasti niin kisoissa kuin leireillä, kuntosuunnistuksissa ja talkootehtävissä.

Kiitoksia kaikille, joukossanne on mukava toimia ja harrastaa!

Uuden kauden avajaiset ja samalla vanhan vuoden muistelot ja palkitsemiset pidetään salivuoron yhteydessä Mäntsälän lukiolla la 13.1. klo 17.30-19. Tervetuloa kaikki juhlimaan vuoden vaihtumista ja viime kauden menestyksiä, pelaamaan sählyä ja rupattelemaan kahvittelun lomassa.

Pääseuran Facebook: