Hiihto

Tervetuloa hauskan talviharrastuksen pariin!


Hiihtojaoston toiminnan tarkoituksena on edistää maastohiihdon kilpailu- ja harrastustoimintaa Mäntsälässä. Tavoitteena on toimia siten, että maastohiihto oivallisena kilpailu- ja kuntolajina kiinnostaisi yhä useampia ihmisiä. Hiihtojaosto pyrkiikin järjestämään erilaisia tapahtumia eri ikäisille sekä niin aloittelijoille, kuntoilijoille kuin tavoitteellisemmin harjoittelevillekin.

Hiihtojaosto panostaa erityisesti nuorisotoimintaan järjestämällä talvisin Sompis-hiihtokoulun. Lisäksi kesäisin ja syksyisin jo ennen varsinaisen hiihtokauden alkua lapsille ja nuorille järjestetään kesä- ja syystreenejä.

Aikuisille suunnattua toimintaa ovat useana talvena järjestetty aikuisten hiihtokoulu sekä suksien huoltokurssi.

Lisäksi kauden aikana järjestetään useita kilpailutapahtumia mm. kansallinen Mäntsälä-hiihto, seuran mestaruushiihdot sekä erilaisia muita kilpailutapahtumia yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Toimintamme eri muotoihin ja tapahtumiin voit tutustua tarkemmin vasemman palkin kautta sekä seuraamalla ilmoitteluamme paikallislehden seurapalstalla, täällä nettisivuillamme sekä Nimenhuudossa. Hiihtojaoston päivityksiä, uutisia ja tapahtumia myös MU:n Facebook-sivuilla.

 


Ajankohtaisia uutisia lyhyesti

7.6.2017 alkaen hiihtojaoston nuorten kesätreenit, lue lisää

2.5.-30.9.2017 Yleisurheilujaoston järjestämät kaikille avoimet maksuttomat Cooper-testit, lue lisää

27.4.2017 Hiihtokauden päättäjäiset Mäntsälän Suurlavalla, lue lisää > kuvia

Lisää uutisia Ajankohtaista-sivulla

Palautetta hiihtojaoston kilpailuista / hiihtokouluista 2017

Kerro vapaasti palautetta kilpailuista, hiihtokouluista, viestinnästä jne: missä onnistuimme ja/tai missä olisi kehitettävää? Uusia ideoita?

Mikäli haluat, että vastaamme palautteeseesi, kirjoita sähköpostiosoitteesi.