Urheilun huiput rahasto

Urheilun Huiput rahastosta on Mäntsälän Urheilijat ry:tä edustaneiden urheilijoiden ja joukkueiden mahdollista anoa tukirahaa menestyksen perusteella. Tukikausi on yksi (1) vuosi ja tukea haetaan takautuvasti siten, että anomus on oltava seuralla seuraavan vuoden 31.1. mennessä. Anomuslomake toimitetaan alla olevan kaavakkeen kautta.

 

Määräajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei käsitellä.

 

Seuran hallitus käsittelee hakemukset helmikuun kokouksessa. Hakemuksen perusteella myönnettävä tuki maksetaan tositteita vastaan, toiminnanjohtaja laittaa myönteisen päätöksen saaneille urheilijoille lisäohjeistukset sähköpostitse.

PDF-tiedostoUrheilun huiput rahasto.pdf (118 kB)
Tarkempaa ohjeistusta

Tukianomus vuoden 2022 saavutuksista

MU:n urheilijalla on mahdollisuutta anoa tukirahaa edeltävän vuoden saavutusten perusteella. Hakijan tulee olla MU:n jäsen ja edustaa Mäntsälän Urheilijat ry:tä lajissa, jonka menestyksen perusteella hakee tukirahaa. Käsittelyssä huomioidaan ensisijaisesti akemukset, joiden hakija on sijoittunut mitaleille Suomen mestaruuskisoissa tai sitä ylemmissä kisoissa tai tehnyt Suomen ennätyksen tai sitä paremman tuloksen. 

Hae Urheilun Huiput tukirahaa viimeistään 31.1.2023 mennessä. Seuran hallitus käsittelee hakemukset helmikuun kokouksessa. Hakemuksen perusteella myönnettävä tuki maksetaan tositteita vastaan. Myönteisen päätöksen saaneet urheilijat saavat lisäohjeistukset sähköpostitse.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.