Ohjeet

MU bingoa pelataan 3x9 kokoisella ruudukolla, jossa arvotut numerot ovat välillä 1 – 90. Bingopelissä käytetään virallisia hyväksyttyjä pelikirjoja ja pelilehtiä. Pelikirja sisältää kuusi pelilehteä, jotka pelataan numeroidussa järjestyksessä.

Bingoa pelattaessa pelinhoitaja arpoo numeroita bingokoneella (elektroninen) ja pelaajat yrittävät saada kulloinkin pelattavan pelikuvion ruudukkoonsa. Perusmuoto on vaakarivi, jonka lisäksi MU Bingossa pelataan myös vino- ja pystyrivejä.

Peli koostuu 3+3 kierroksesta ja kestää taukoineen n. 1,5 tuntia.

Ennen pelin alkamista ostetaan pelilipuke. Yhden pelilipukkeen hinta on tällä hetkellä 10 €, jolla voidaan pelata kaikki illan arvonnan kuusi pelikierrosta. Katso tarkempi hinnasto täältä.

Suomessa bingovoittoja ei saa lain mukaan jakaa rahana vaan pelaaja voi voittaa tavaraa tai tavaraan tai palveluihin vaihdettavissa olevia lahja- tai ostokortteja. MU Bingossa palkinnot ovat mm. kahvi-, voi- ja sokeripaketteja sekä lahjakortteja. Illan pääpalkinto on 70 € arvoinen.

Bingolipukkeet voi ostaa joko käteisellä tai kortilla.

Bingoillan aikana paikalla on Mäntsälän ja Pornaisten muistin ylläpitämä kahvio. Kahviossa käteis- tai korttiostot.

Tervetuloa pelaamaan!

 

Seuraavat Bingot 30.5. ja 13.6.2018 kokoustila Treffissä, Keskuskatu 11 B (käynti Vanhan Porvoontien puolelta, KELAn oven vierestä), hissillä alakertaan. Tämän jälkeen kesätauko ja palaamme elokuun alussa taas bingoiltoihin.