jäsentietolomake 14-vuotiaat ja nuoremmat

Suunnistuskouluun ja juniorijäseneksi ilmoittautuminen

Mäntsälän Urheilijoiden suunnistuskoulu alkaa 10.4.2019 klo 18.30 Urheilupuistossa. Suunnistuskoulua pidetään pääsääntöisesti keskiviikkoisin kuntosuunnistusten yhteydessä sekä välillä omissa harjoituspaikoissa. Suunnistuskouluun ilmoittaudutaan alla olevalla sähköisellä jäsentietolomakkeella.

Suunnistuskoulun maksu on 50 €, mikä on samalla suunnistusjaoston juniorien jaostomaksu. Maksu sisältää suunnistuskoulun harjoitukset ja ryhmätapaturmavakuuutuksen niiden aikana. Kilpailevien juniorien kilpailujen osanottomaksut maksetaan. Kilpailulisenssin kukin sitä tarvitseva hankkii itse. Suunnistustaidoissaan pitemmälle ehtineile nuorille järjestetään myös omia harjoitusmahdollisuuksia.

Laskutus ja suunnistuskoulutiedotus hoidetaan sähköpostitse, joten tämä tieto on lomaketta täytettäessä erityisen tärkeä ja se kannattaa pitää ajan tasalla.

Suunnistusjaoston juniorijäsenen ja suunnistuskoululaisen jäsentietolomake

Täyttämällä oheisen jäsentietolomakkeen ilmoittaudut suunnistusjaoston juniorijäseneksi (v. 2005 ja myöhemmin syntyneet) ja pääset halutessasi mukaan suunnistuskouluun sekä muuhun nuorisotoiminaan.

 

Jäsentiedot

*
*
*
*
*

Huoltajan tiedot

*
*
*

 

Mäntsälän Urheilijoiden jäsenyys

Jaostomaksun maksamisen lisäksi jaostolaisen tulee olla seuran jäsen joko kyläseuran kautta tai maksamalla jäsenmaksu suoraan seuralle. Alle 16-vuotiaan seuran jäsenmaksu on 10 €. Se veloitetaan eri laskulla, mikäli et jo ole MU:n tai jonkin kyläseuran jäsen.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.