MU hiihtäjät aloittivat kisakauden Kivikon hallissa järjestetyissä sekaparisprinteissä

Miko ja Noora

Mukana oli kaikkiaan viisi nuorta hiihtäjää, jotka suoriutuivat kisassa mallikkaasti. N/M12 sarjassa alkukarsinnoissa MU:n Joona Martikainen oli viides, Tuuli Hjelt kahdeksas ja Nella Daavitsainen yhdeksäs eli Joona ja Tuuli jatkoivat A-finaaliin ja Nella B-finaaliin. Parit muodostettiin seuroista riippumatta siten, että karsintojen 1. ja 8. olivat pari, sitten 2. ja 7. jne.

A-finaalissa käytiin tiukkaa taistoa ja lopulta pari Tuuli Hjelt, MU ja Pyry Riissanen, Espoon hiihtoseura nappasi A-finaalin voiton 3,9 sekunnin erolla pariin Joona Martikainen, MU ja Gisela-Mei Hakkarainen, Vantaan hiihtoseura. B-finaalissa Nella Daavitsainen, MU ja Lydia Salonen, Vantaan hiihtoseurasta olivat toisia, lopullisissa sijoituksissa 6.

Vanhempien, N/M 16 sarjaan osallistui kaksi MU hiihtäjää, M14 sarjassa hiihtävä Miko Martikainen ja N14 sarjassa hiihtävä Noora Daavitsainen. Alkukarsintojen sijoitukset olivat Nooralla 17. ja Mikolla 18. Näin molemmat hiihtivät C-finaalissa, jossa Miko Martikainen parinaan Vantaan hiihtoseuran Eeva Hasanen ottivat C-finallin voiton eli kokonaistulosten 9. sijan. Noora Daavitsainen parinaan Pakilan vedon Kaisla Ollila olivat loppusijoituksissa 12.

Tästä on hiihtäjien hyvä jatkaa tulevaan kauteen valmistautumista. Ahkerat hiihtävät ovat harjoitelleet jo kesätreeneissä sekä syystreeneissä ja kohta päästään myös lumille - muutaman viikon päästä on tiedossa jaoston oma hiihtoleiri Vuokatin maisemissa.

Kisojen tulokset löytyvät kokonaisuudessaan Etelä-Suomen hiihto ry:n sivuilta.