Hiihtojaosto palkitsi kauden 2010-2011 menestyjät

7.4.2011

MU:n hiihtojaosto palkitsi hiihtokauden päätyttyä menestyneitä hiihtäjiä. Torstaina 7.4.2011 Monitoimitalolla järjestetyssä tilaisuudessa jaettiin 31.1.2011 hiihdettyjen MU:n mestaruushiihtojen palkinnot kolmelle sarjassaan parhaalle hiihtäjälle. Lisäksi hiihtojaosto muisti edellisvuosien tapaan kilpailukaudella 2010-2011 menestyneitä nuoria hiihtäjiä. Palkitsemiskriteereinä hiihtojaostossa painotetaan osallistumista ja menestystä aluemestaruuskilpailuissa ja Hopea Sompa-kilpailuissa sekä kilpailemista kansallisella tasolla.

Seuran parhaan Hopea Sompa menestyjän palkinnon sai Laura Nurminen N13–sarjassa. Hänen sijoituksensa oli 57. Vuokatissa hiihdetyssä loppukilpailussa, jossa hänen sarjassa oli kilpailijoita kaikkiaan 119. Paras tyttöhiihtäjä -palkinnon pokkasi myös Laura Nurminen sijoittumalla kolmanneksi Vihdissä hiihdetyissä aluemestaruuskilpailuissa sekä osallistumalla ahkerasti koko kauden kansallisiin kilpailuihin. Paras poika -palkinnon sai ensimmäistä kautta M10-sarjassa hiihtänyt Matias Hyvönen. Hänen meriittejään kuluneelta kaudelta olivat muun muassa neljäs sija pitkien matkojen aluemestaruuskilpailuissa sekä useat palkintosijat kansallisissa kilpailuissa. Kannustuspalkinnon sai M12-sarjassa ahkerasti koko kauden kansallisella tasolla kilpailut Aleksi Hyvönen, joka sai muutaman palkintosijan sekä sijoittui pitkien matkojen aluemestaruuskilpailuissa viidenneksi. Vuoden tulokas -pokaalilla palkittiin Arttu Valkonen M10-sarjassa osallistumisesta aluemestaruushiihtojen henkilökohtaiseen ja viestikilpailuun.

Hiihtokausi oli hiihtäjien kannalta erittäin onnistunut hyvän lumitilanteen vuoksi. Hiihtojaosto haluaa kiittää erittäin hyvin hoidetuista laduista kunnan ahkeraa latukoneenkuljettajaa. Hyvät ladut tuovat hiihdon ilon mahdolliseksi kaikille kuntalaisille, hiihtoa innokkaasti harrastaville lapsille ja nuorille sekä on tärkeää kilpailujen järjestäjille. Lisäksi hiihtojaosto kiittää aktiivisia kilpailutoimitsijoita koko kaudesta.