17.1.2016

Tuuli (131) M12 finaalilähdössä
Noora Daavitsainen, Silja Seppänen, Silja Nieminen, Tuuli Hjelt, Joona Martikainen, Miko Martikainen
Noora (156) ja Silja (160) M14 B-finaalilähdössä

MU:sta osallistui kolme joukkuetta Keravalla 17.1.2016 järjestettyyn nuorten pariviestiin. Kilpailumuoto oli uudehko nuorten luokassa eikä ongelmitta kisaa saatu vietyä läpi. Ajanotto takkuili suurestikin, mutta kisat saatiin kuitenkin vietyä läpi pienin sovelluksin alkuperäisohjelmaan nähden. Alkukarsinnassa parit hiihtivät osuutensa kerran, finaalissa sekä M12 ja M14 hiihtivät osuutensa kahteen kertaan.

Pariviestiin sai osallistua tyttö-poika tai tyttö-tyttö pareilla. Teknisistä syistä joukkueet olivat ilmoitettu miesten sarjoihin. M12 sarjassa MU:n hiihtäjät Tuuli Hjelt ja Joona Martikainen kävivät hakemassa kokemusta uudesta kilpailumuodosta sijoittuen yhdeksänneksi. Kisaa varjosti finaalissa tapahtunut välinerikko, mutta kaksikko tsemppasi hienosti loppuun asti.

M14 sarjassa MU:lla oli kaksi paria, MU1 joukkue oli Noora Daavitsainen ja Miko Martikainen, MU2 joukkue oli Silja Seppänen ja Silja Nieminen. Molemmat parit hiihtivät karsintahiihdon jälkeen B-finaalissa, jonka lopputuloksissa Noora ja Miko oli viidensiä, Siljat yhdeksänsiä. Yhteistuloksissa Noora ja Miko 13. ja Silja & Silja 17. Finaalissa Miko kellotti B-finaalin ensimmäisen osuuden nopeimman ajan 1,2 km radalla.