MU:n ampujat Kotkassa ja Helsingissä

Ilma-asekausi jatkuu tiiviinä. Kotkan ampumaseura isännöi 15.-16. tammikuuta pidettyjä avoimia alueellisia ilma-asekilpailuja. 22.1. vuorossa oli Maunulan toiset ilma-asekilpailut Helsingissä.

 
Kotkassa MU:ta edustivat vain ilmakivääriampujat Mia Matkalin ja Daniel Lindeman. Mia ampui hopeaa sarjassa N16, ja Daniel sijoittui neljänneksi sarjassa VT14.
 
Helsingissä mukana oli suurempi joukko Mäntsälän edustajia. Kaikki pistooliampujat ylsivät voittoon: Armi Häkkinen sarjassa 12VT, Henna Viljanen sarjassa 14VT ja Essi Kuisma sarjassa N16. Kivääripuolella sarjassa N16 saaliiksi tuli peräti nelosvoitto: kultaa ampui Armi Häkkinen, himmeämmät mitalit menivät Susanna Simolalle ja Riikka Määtälle, ja Mia Matkalin oli neljäs. Voittoisalle nelikolle päätyi myös N16-sarjan joukkuekulta. Kun vielä Laura Simola (12VT), Henna Viljanen (14VT) ja Otto Mäkelä (Y18) voittivat sarjansa ja Jenna Kuisma (14VT) ampui hopeaa, voi todeta MU:n nuorten ampujien menestyneen jälleen kerran erinomaisesti. Aikuisten puolella Toni Karlsson sijoittui Y-sarjassa neljänneksi, ja Arto Ojala (Y60) oli viides. 
 
Seuraava koitos ampujilla on Porkkalan ampujien järjestämät aluemestaruuskisat Kirkkonummella 5.-6. helmikuuta.