Menestystä Espoossa ja Tuusulassa

Espoon kilpailun kolmoisvoittajat Susanna (oik), Riikka ja Mia

Kilpailukausi ilma-aseilla jatkuu tiiviinä. Esbo Skytteföräning isännöi 7.11. pidettyä Esbo Träffen -kilpailua, ja 13.11. oli vuorossa Keski-Uudenmaan ilma-asekisa Tuusulassa. Molemmissa koitoksissa MU:n ampujat menestyivät erinomaisesti.

Espoosta tuli saaliiksi peräti kolmoisvoitto ilmakiväärin sarjassa N16: kultaa voitti Susanna Simola, hopeaa Riikka Määttä ja pronssia Mia Matkalin. Ykkössijoille ylsivät myös Jenna Kuisma (ilmakivääri, 12VT), Armi Häkkinen (ilmakivääri, 14HT) ja Otto Mäkelä (ilmakivääri, Y18). Essi Kuisma saavutti hopeasijan ilmapistoolilla sarjassa 14VT, ja Laura Simola pronssin ilmakiväärillä sarjassa 12VT.

Espoon kisan tulokset

Tuusulassa mitalisade jatkui. Sieltä tuli kaksoisvoitto ilmakiväärin sarjassa 12VT, asialla Jenna Kuisma ja Laura Simola. Kultaa saalistivat myös Nico Järvinen (ilmakivääri, 11-14A), Armi Häkkinen (ilmakivääri, 14HT), Daniel Lindeman (ilmakivääri, 14VT) ja Susanna Simola (ilmakivääri, N16). Otto Mäkelä ylsi hopealle ilmakiväärin sarjassa Y18. Kunniakkaan 4. sijan saavuttivat Toni Karlsson (ilmakivääri, Y) ja Henna Viljanen (ilmakivääri, 14VT).