Marraskuun leirit Espoossa ja Raaseporissa

Espoon Tuulimäen väestönsuojassa oli  27.11. SAL:n järjestämä leiri, jossa tukiampujaikäiset harjoittelivat ammuntaa vapaalta kädeltä. Tapahtuma videoitiin valmentajien opetuskäyttöön. Mäntsälästä mukaan oli kutsuttu Armi, Henna ja Jenna.

Valmentajana toimi suomen ykkösvalmentajiin kuuluva Mikko Mattila , joka kävi päivän aikana läpi jokaisen ampuma-asennon ja aseen säädöt.

Pitkästä päivästä ja suuresta laukausmäärästä huolimatta leiri oli erittäin antoisa, erilaisista harjoituksista jäi ehkä parhaiten mieleen silmät kiinni ammunta.

Etelä-Suomen alueen kiväärileiri pidettiin Raaseporissa RS:n ilma-aseradalla 27.11-28.11. Lauantaina olivat mukana tukiampujat ja nuoret, sunnuntaina jatkoivat nuoret ja osa tukiampujista. MU:sta Laura, Susanna ja Otto osallistuivat leirin molempiin päiviin, Armi vain sunnuntain ohjelmaan oltuaan lauantain liiton leirillä.

Alueleirit on tarkoitettu kaikille alueen nuorille. Leirillä pidetään yhteisiä harjoituksia ja annetaan henkilökohtaista ohjausta. Alueen kiväärivalmentajina toimivat tukiampujille Cindy Dufvelin ja nuorille Ari Dufvelin. Nuoret kokivat leirin tosi mukavaksi ja hyödylliseksi. Leirillä myös pääsee tutustumaan alueen muihin nuoriin ampujiin.

Jatkossa alueleirejä on tarkoitus järjestää kauden aikana neljä tai viisi. Leirien yhteyshenkilönä toimii Ari Mäkelä, häneltä voi kysyä lisätietoja. Tietoa tulevista leireistä löytyy myös SAL:n sivuilta