Pajulahden yu-hallikilpailuista ja Flying Finns -hallitonneista mitaleita ja uusia ennätyksiä MU:n nuorille

7.4.2015

Tuomas, Senni, Ea ja Silja. Kuva Essi Ruuskanen
Tuomas, Senni, Ea ja Silja. Kuva Essi Ruuskanen

Nastolan Pajulahtihallissa toisena pääsiäispäivänä järjestettyihin yleisurheilun hallikilpailuihin osallistui viisi MU:n nuorta yleisurheilijaa. Vaikka kevät jo tekee tuloaan, oli Pajulahteen saapunut suuri määrä 9-15-vuotiaita nuoria tekemään omia ennätyksiä niin kenttä- kuin juoksulajeissa. Mäntsäläläiset nuoret saivatkin kotiintuomisina monia uusia omia ennätyksiä, joista kesäkisakausi on hyvä aloittaa.

T12-sarjan Silja Nieminen jatkoi upeasti alkanutta kauttaan ja juoksi 60 metrillä kolmannelle sijalle. Taistelu palkintosijoista oli todella tiukka tässä 20 tytön sarjassa. Silja osallistui myös korkeuteen, jossa tuloksena oli neljäs sija. Tuomas Ruuskanen voitti P12-sarjan kuulan omalla halliennätyksellään 8.79. T13-sarjassa Oona Nyyssönen juoksi 60 metrillä sijalle 14. T10-sarjan pituudessa Senni Ruuskanen hyppäsi oman ennätyksensä, 372, ja sijoittui sarjassaan kolmanneksi. Ea Vuori oli pituudessa kymmenes. 60 metrillä Senni juoksi viidenneksi uudella ennätyksellään 10.20 ja Ea kahdeksanneksi. Lisäksi tytöt osallistuivat kuulaan, josta Sennille tuli neljäs sija ja Ealle 14. Molemmat tytöt työnsivät uuden oman ennätyksensä kuulassa.

P11-sarjassa kisaili myös mäntsäläläinen, HKV:n edustaja, Max Lampinen. Hän työnsi upeasti kuulassa kultaa ja oli pituudessa 8 sekä 60 metrillä kuudes.

Hallikisojen yhteydessä juostiin Flying Finns -hallitonnit. T12-sarjassa Silja Nieminen juoksi oman ennätyksensä, 3.35,95, ja otti upeasti hopeaa. T10-sarjassa Ea Vuori jatkoi upeaa juoksu-uraansa ja  juoksi ylipitkien ratojen ennätyksensä  ja jäi niukasti toiseksi ajalla 3.35,94. Senni Ruuskanen juoksi oman ennätyksensä 4.09,15 ja sijoitus oli  11. Tuomas Ruuskanen juoksi myös oman 1000 metrin halliennätyksensä, 3.28,61 ja oli tällä tuloksella P12-sarjassa neljäs.

Hallitonneihin osallistui myös mäntsäläläinen, Hyvinkään Seudun Urheilijoita edustava, Marianne Salmi. Marianne juoksi upeasti T9-sarjan voittoon ylipitkien ratojen uudella kaikkien aikojen ennätyksellä 3.41,67.

Kaikki tulokset:

http://www.tilastopaja.fi

Teksti: Essi Ruuskanen