Seuramappi

Seuramappi on Mäntsälän Urheilijat ry:n vuonna 2013 käyttöönottama jäsenrekisteri- ja laskutusohjelma, jota käytetään jäsentietojen hallintaan, seuran sisäiseen laskuttamiseen ja seurantaan sekä jaosto- ja seuratason tiedottamiseen.

 Seuramapissa ovat niin MU:n lajijaostojen kuin kyläseurojen jäsenet. 

Jokaisen jäsenen velvolisuutena on huolehtia siitä että omat tiedot ovat järjestelmässä ajan tasalla. Laskutuksia seurataan ja maksamattomasta jäsen- tai jaostomaksusta voi aiheutua se, ettei esim. jalkapallojaoston osalta pääse osallistumaan peleihin mikäli laskut ovat maksamatta. 

UUSIEN JÄSENTEN ILMOITTAUTUMISOHJE

  • mene osoitteeseen: https://www.seuramappi.fi/mantsalanurheilijat/ilmoittaudu.php
  • täytä tietosi kenttiin
  • valitse jaosto klikkaamalla
  • tämän jälkeen valitse tarvittaessa ryhmä, klikkaa rasti ruutuun
  • täytä tarvittaessa huoltajan tiedot, sähköpostiksi sellainen jota seurataan, koska tiedotteet ja laskut kausimaksuista tulevat ilmoitettuun sähköpostiin
  • täytettyäsi kaikki tiedot klikkaa alareunan lähetä-painiketta
  • muutaman päivän kuluessa saat vahvistusviestin jossa sinulle henkilökohtaiset käyttäjätunnus ja salasana. Näillä pääset jatkossa tarvittaessa muuttamaan tietojasi ( eli pidäthän itse tietosi ajan tasalla jotta kaikki viestintä sinut tavoittaa!)

HUOM! Perheestä kaikkien perhejäseniksi haluavien on ilmoittauduttava itsenään ja laitettava huoltajien ja sisarusten tiedot myös heidän korttiensa alle ( pelaajan alapuolella olevat huoltajatiedot, sieltä saa myös sisarus-valinnan tietoihin) jotta osaamme täällä yhdistää oikeat henkilöt perhejäsenyyksiksi.

Tallenna sähköpostiisi saama käyttäjätunnus ja salasana, että voit käydä hallinnoimassa omia tietojasi ja seuraamassa mm. ilmoittautumisia lajikouluihin sekä omia laskujasi.

Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit kirjautua sisään samasta linkistä https://www.seuramappi.fi/mantsalanurheilijat/ilmoittaudu.php kohdasta Olen jo jäsen! tai sivun oikeasta yläreunasta.

Mikäli olet mukana useammassa jaostossa, et tarvitse enempää kuin yhdet tunnukset. Voit käydä lisäämässä tietoihisi uuden jaoston kirjautumalla sisään, menemällä kohtaan OMA SIVU ja sieltä Liity uuteen jaostoon/ryhmään ja valitsemalla jaoston sekä tarvittaessa myös ryhmän, mihin haluat liittyä.